Og den heldige vinder er:

Skal vi se at få det overstået? Jeg ville gerne have lavet noget sjovt med en film og lodtrækning og alle navnene skrevet med glimmerlim på små bordtennisbolde. Men jeg gider ikke, og jeg kan heller ikke finde kablet der får ting fra kameraet ind i mac´en.

Så jeg har gjort det på Julia-måden. Spørg en person i et andet rum, om et tal. Jeg har ingen Johan, men jeg har en Klara der absolut heller ikke vil forstyrres når hun lukker sin dør. Til gengæld stiller hun ingen spørgsmål. Hun tænkte bare meget længe over det, og så sagde hun, inde fra den anden side af den lukkede dør:

4.

Fire. Så Mette Marie – tillykke med præmien. Du kan sende mig din email på thejulesrules@gmail.com og så sætter jeg dig i forbindelse med Dimaria.dk og du kan vælge for 500 kr. wallsticker. 

Tak til alle fordi I gad lege med. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Og den heldige vinder er:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.