Og det er derfor, jeg ikke går på slankekur

Dette kunne have været en potentielt set meget underskudsagtig dag. Meget. Jeg havde ekstra vagt til kl. 16 pga en andens ferie, og Kristoffer arbejdede til 17.30. Hele familiemenageriet afhang dermed af, at jeg kunne gå et kvarter før tid, for at nå til København inden kl. 17, hvor børnehaven lukker. Det er virkelig underskudsagtigt at skulle afhente sit barn inde på den sociale døgnvagt, eller hvor de nu kører de unger hen der skal skrabes op fra legepladsen efter 17.

Men jeg kunne gå, og hun blev hentet og kl. var mange. Og jeg havde ikke købt ind, for hvornår skulle jeg have gjort det? I går, synes du? Mhmm, jeg hører hvad du siger. Men nej, det er åbenbart ikke den slags mennesker vi er. Og jeg gider ikke handle efter 17, med en 4,5 årig der ligner en der har arbejdet i minerne hele dagen. Og opfører sig tilsvarende ukultiveret.

At gå i Netto, efter 17, når både mor og barn er sultne, er selvmord. Jeg vil hellere spise toiletpapir.

I stedet for, blev det sådan noget med, hvad vi nu havde i fryseren. Og dér havde vi noget frossen vandmelon i tern. Vupti, hvor overskudsagtigt, hva? Så jeg balancerer på kanten af underskud, men får det lige vinklet over i noget party-mor, hvor vi lige hurtigt koger en sukkerlage og blender den med lidt saft fra frisk lime (som jeg havde i køleskabet, fordi nogle venner købte noget til mig for to uger i siden, i håb om, at jeg gad lave mojitos til dem…) og så det vandmelon:

20120809-214207.jpg

Og man skal jo aldrig gå ned på udstyr, så jeg havde da både flamingoer og paraplyer og sugerør ude i rodeskabet i entreen…

I mens undersøgte jeg hvad vi havde i køleskabet, hvilket var; intet. Intet brugbart. Ud over æg. For ligesom at gøre det lidt mere lovligt skyndte jeg mig at finde mit spelt frem, og så lavede vi pandekager. Da jeg var barn på Fyn i 80´erne, var pandekager altså helt plausibel aftensmad. Og med speltmel, så er det da nærmest helseagtigt, eller hvad?

Senere kom Kristoffer så hjem med noget kød og nogle kartofler, men da var vi andre også klar til second dinner.

Og det er derfor, jeg ikke går på slankekur. Fordi så må man ikke drikke vandmelon slushice kl. 17.30 på hverdage. Og hvad fanden skulle vi så have gjort?

20120809-214901.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

17 Kommentarer til Og det er derfor, jeg ikke går på slankekur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.