Og scanningen afslører….

Det blev… ja, hvad mon det blev? Vil vi virkelig gerne vide det? Skal vi vente med at fortælle det??

Nej, vi skal da ej! Det blev en PIGE. Eller bliver, hedder det vel nok. Meget livlig og meget travlt derinde, men umiskendeligt en pige. Jeg sidder her med close-up billeder af skamlæber og hele pivtøjet, så der er ikke noget at være i tvivl om.

Er vi glade for det så? Ja ja, det er vi da. Kristoffer og Klara har hele tiden helst villet have en pige mere. Sådan er de. Jeg? Hmm, ja, jeg havde jo egentlig overbevist mig selv om, at det nok var en dreng. Og jeg var også nået dertil, hvor jeg egentlig syntes det kunne være lidt sjovt med en af hver.

Men jo, klart jeg er glad for en pige. Sikke en masse sødt og lækkert tøj vi nu kan genbruge, og dejligt for Klara at hun får den lillesøster hun har snakket om i årevis nu. Og så må vi bare gå efter en dreng næste gang. Aii, næste gang??? Det sagde jeg bare ikke!

Har vi sat os fast på et navn så? Nej ikke rigtigt. Der er mange gode pigenavne, og det er svært at vælge når man ikke kender ungen. Men jeg tror vi ender med en Esther Sofie A. Måske.

Jeg fik ikke købt den ammepude i Edgar. 800 kr. mand! Jeg gik helt i stå og blev ubeslutsom og i tvivl og alt muligt. Jeg må give det tid. Men jeg fik købt en lille bitte hvid hue i øko uld, med et fint kantebånd. Og en lilla stribet dragt med katte på. Men faktisk bør jeg jo ikke købe mere, for vi har så meget i kælderen. Vil snart ned og sortere og se, hvad der kan genbruges til et vinterbarn. De har jo ikke samme alder og størrelse på samme årstid, så det er ikke det hele der kan bruges igen. 

Nu skal jeg bare slappe af resten af dagen. Understellet er godt nok ikke, hvad det har været, efter sådan en tur på cykel, gå-ben og med metro. Ondt i halebenet, øm i lænden og så strammer det i maven. Må hellere bare sidde her, med den nye Stieg Larsson, som PS er ret spændende. Nårh ja, og måske kan man netshoppe lidt. Bare en lille smule… 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Og scanningen afslører….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.