Omflytning

Vi bruger vinterferien på at flytte om. Yay, enhvers drøm.

Nej, men seriøst – det bliver godt. Vi har jo kun tre værelser, og vi vil gerne blive boende her nogle år endnu. Så nu flytter vi rundt så det kommer til at virke som om, der er mere plads.

Pigerne får den nuværende stue som værelse, fordi det er det største rum og det har dør ud til køkkenet og kan deles på midten med en køjeseng. Så kan de få lidt deres eget.

Vi får soveværelse i Klaras nuværende værelse, fordi det er det mindste rum, og det har dør ud til køkkenet og ligger lige ved siden af pigernes nye værelse.

Og i det nuværende soveværelse laver vi den nye stue. Fordi det er det første rum, fra entreen når man kommer ind. Fordi der er udgang til altanen, så vi kan bruge den om aftenen fremover. Fordi det er det rum med det allerbedste lys om eftermiddagen og aftenen.

Det er kun søndag, dvs. ferien er jo ikke rigtig startet endnu, og vi har allerede nået følgende: tømt Klaras værelse (OMG det så ud som om det ville tage 3 år, men stoffer klarede det fredag formiddag!). Skilt vores dobbeltseng ad, flyttet den ind i det nye soveværelse og samlet den igen (uden at blive skilt). Skilt ikea klædeskab ad, flyttet det ind i nyt soveværelse og samlet det igen og fyldt det med tøj igen (på en mere ordentlig måde). Tømt gammelt soveværelse/ny stue og rykket gammelt arve-skab hen på ny plads og fyldt det igen med bøger, på en bedre måde.

I morgen holder vi lidt en pause, fordi jeg skal til behandling i min nye sekt om formiddagen og bagefter kører vi Klara ned til hendes kusine, hvor Klara holder ferie til onsdag. Vi andre kører dog hjem igen efter frokost, så det er min klare intention at mandag eftermiddag skal der sorteres og kasseres i alle de ting der er tømt ud fra gammelt soveværelse/ny stue, og bagefter skal hele gulvet vaskes grundigt. 

Og så kan vi gå i gang med at fylde ny stue op.

Tirsdag holder vi lidt pause igen, fordi Agnes skal i vuggestue og jeg skal ud og shoppe med min twilight-mødregruppe og i biffen og se Avatar. Glæder jeg mig pænt meget til. Om aftenen skal stoffer i bio og se den der med wolfman del toro. Er jeg lidt misundelig over.

Onsdag fylder vi mere stue op og får Klara hjem igen.

Og så skulle vi gerne bruge torsdag og fredag på at få helt styr på pigernes værelse. Fordi lørdag kommer familien og overnatter og søndag kommer der mere familie og så fylder Agnes gudhjælpemig to år. TO år. Hvad skete der lige dér? Jeg kom til at blinke og BAM nu synger hun Se den lille kattekilling udenad.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

16 Kommentarer til Omflytning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.