Oppe vs nede

Opturen er alt den skabsplads. At drikke min Faxe kondi af champagneglas og kopperne fra farmors mågestel, som har været gemt væk i 13 år. At jeg er den voksne, jeg bestemmer alt. Jeg er ikke forkert. Alt er ikke galt med verden og mig, på en dårlig dag. Opvasken står til jeg synes det er det rigtige tidspunkt at tage den. Grøntsagerne bliver serveret sådan som jeg synes de skal. Skabet står hvor jeg har sat det. I mit lille fascistiske kongerige er jeg monarken, The Jules rules. Ingen går ind med sko på. Ingen blander knive, gafler og skeer i opvaskemaskinen. Med mindre JEG gør. Skabene i køkkenet står ikke længere åbne. Der findes ikke noget der hedder en sofastol eller frokostmad. Nu hedder det lænestol og frokost. Som det jo gør.

Der er bøger overalt i stuen, og jeg er ikke færdig. Jeg er ikke færdig.

Men hvad er så nede Julie? Hvad er? Jeg skal sige dig, hvad der er nedtur. Det er alle de lige uger.   

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Oppe vs nede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.