På randen af spat

Åh, jeg tror jeg har ramt en 6 mdr.´s barselsmur. Jeg trænger så meget til mig selv. Frihed og fred i hovedet.

Det er stadig dejligt og Agnes er sød og nem af en baby at være. Men jeg vil bare så gerne være alene ind i mellem. Det lykkes mig også af og til at hugge bilen når stoffer kommer hjem og så kører jeg i føtex eller rødovre centeret og tænker kun på mig selv i en times tid.

Agnes er sur for tiden. Hun sover rigtig godt om formiddagen, men efter middag sover hun bare 20 min her og 30 min der. Og hun er ikke helt så nem at amme i søvn mere. Sådan som jeg husker det, så var den 4. og 5. md. med Klara også de hårdeste. De vil så meget, men kan så lidt. De ved at det er federe at sidde op, men de kan ikke. De bliver sure, hvis de skal ligge selv og de bliver sure, hvis man ligger dem på maven. Agnes bliver også sur, hvis hun ligger på maven og kommer til at trille om på ryggen. Hun vil gerne være på arm hele tiden, så jeg glæder mig meget til at modtage nye bæredimser snart.

Har bestilt den der mei tai (se forrige indlæg) og har også bestilt en ringslynge gennem en på ND der syr dem selv, ret billigt og vildt flot. I kan se billede af den senere.

Nå, men når hun er sur, så bliver jeg også lidt mellemfornøjet. Så får jeg lyst til at bede hende shut the f…up, men sådan må man ikke tale til en baby. Det siger alle. Heller ikke selv om babyen jo ikke har det særlig hårdt, men bare er en dramaqueen. Okay, og så hårdt er det jo heller ikke… jeg må huske på Klara aka Cruella del Baby.

Ja. Ja ja. Og om 22 minutter fylder jeg 32. yessir. Endnu en fødselsdag, endnu en sankt hans aften, endnu en sommer. Endnu et år er gået. Absolut ikke noget dårligt år. Ret godt, faktisk.

Var til børnefødselsdag med rytmikfraktionen i dag og fik lidt gaver. Øko neglelak, som Klara er helt oppe og ringe over. Hun har plaget om neglelak i årevis, men mor her har nægtet fordi det er så giftigt. Men nu har vi noget helt harmløst noget. Og så fik jeg en rosenbusk og en klematis, som skal plantes ud i haven. Det er da en fin start. Og jeg, der troede at jeg ingen gaver ville få i år.

Klara havde meget travlt med at komme i seng her til aften, for hun synes det er meget vigtigt at hun vågner først i morgen, så hun kan komme ind og vække mig med fødselsdags sang. Den lille perle. Hun er så meget det barn jeg altid har ønsket mig. Min pige. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til På randen af spat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.