På randen af spat

Åh, jeg tror jeg har ramt en 6 mdr.´s barselsmur. Jeg trænger så meget til mig selv. Frihed og fred i hovedet.

Det er stadig dejligt og Agnes er sød og nem af en baby at være. Men jeg vil bare så gerne være alene ind i mellem. Det lykkes mig også af og til at hugge bilen når stoffer kommer hjem og så kører jeg i føtex eller rødovre centeret og tænker kun på mig selv i en times tid.

Agnes er sur for tiden. Hun sover rigtig godt om formiddagen, men efter middag sover hun bare 20 min her og 30 min der. Og hun er ikke helt så nem at amme i søvn mere. Sådan som jeg husker det, så var den 4. og 5. md. med Klara også de hårdeste. De vil så meget, men kan så lidt. De ved at det er federe at sidde op, men de kan ikke. De bliver sure, hvis de skal ligge selv og de bliver sure, hvis man ligger dem på maven. Agnes bliver også sur, hvis hun ligger på maven og kommer til at trille om på ryggen. Hun vil gerne være på arm hele tiden, så jeg glæder mig meget til at modtage nye bæredimser snart.

Har bestilt den der mei tai (se forrige indlæg) og har også bestilt en ringslynge gennem en på ND der syr dem selv, ret billigt og vildt flot. I kan se billede af den senere.

Nå, men når hun er sur, så bliver jeg også lidt mellemfornøjet. Så får jeg lyst til at bede hende shut the f…up, men sådan må man ikke tale til en baby. Det siger alle. Heller ikke selv om babyen jo ikke har det særlig hårdt, men bare er en dramaqueen. Okay, og så hårdt er det jo heller ikke… jeg må huske på Klara aka Cruella del Baby.

Ja. Ja ja. Og om 22 minutter fylder jeg 32. yessir. Endnu en fødselsdag, endnu en sankt hans aften, endnu en sommer. Endnu et år er gået. Absolut ikke noget dårligt år. Ret godt, faktisk.

Var til børnefødselsdag med rytmikfraktionen i dag og fik lidt gaver. Øko neglelak, som Klara er helt oppe og ringe over. Hun har plaget om neglelak i årevis, men mor her har nægtet fordi det er så giftigt. Men nu har vi noget helt harmløst noget. Og så fik jeg en rosenbusk og en klematis, som skal plantes ud i haven. Det er da en fin start. Og jeg, der troede at jeg ingen gaver ville få i år.

Klara havde meget travlt med at komme i seng her til aften, for hun synes det er meget vigtigt at hun vågner først i morgen, så hun kan komme ind og vække mig med fødselsdags sang. Den lille perle. Hun er så meget det barn jeg altid har ønsket mig. Min pige. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til På randen af spat

 1. Karen skriver:

  Endnu et tillykke – glemte at sige forleden at du også skal tjekke http://www.strawberryflavor.dk/ Hun laver også Mei Tais og meget andet godt 😉

 2. Marlene skriver:

  Stort tillykke med fødselsdagen, Julie.
  Håber du rigtig bliver forkælet af gemalen og pigerne, og at de giver dig mange store pakker
  :o) Marlene

 3. Eva skriver:

  Et kæmpe stort tillykke med fødselsdagen. Håber du må få en skøn dag fyldt med skamløs forkælelse og uddelt opmærksomhed. KH Eva

 4. Ditte skriver:

  Et kæmpestort TIL LYKKE herfra! Tænk på hvor hårdt, det var med Klara og tænk på, hvilket fantastisk barn der er kommet ud af det! Du er verdens heldigste kvinde – husk det! Og nyd så dagen. Indtil videre er vejret skønt. Det kan kun blive en god dag!

 5. Rikke skriver:

  Ja, tillykke, Julie. Håber du får alene-tid i fødselsdagsgave =)

 6. Lena skriver:

  Tillykke med fødselsdagen, frue 😉
  32 er ingen alder.
  Har du forsøgt at køre Agnes træt ved hjælp af oplevelser? Indkøb, andre børn, legetøj, forskellige legesteder, hurtigløb i barnevogn mv?
  Jeg kan også huske at der var en periode med utilfredshed i den alder, og jeg kan se i mine optegnelser, at den yngste kun sov godt og længe om formiddagen (den ældste sov ikke noget videre). Eftermiddagsluren var kun 1 time og først da han havde været vågen i omkring 4 timer.
  Det var også omkring den tid han begyndte at lege rigtig meget selv (i op til 20 min. ad gangen), og var helt vild med ude-ture. Alt skulle undersøges og han fik lov til at få alting imellem hænderne (og munden). Legetøjet udskiftede jeg hver dag (kun én ny ting ad gangen) og der var ikke særligt mange ting, men de var helt forskellige at røre ved.
  Jeg samlede det nye køkken i den periode, og det “hjalp” han med: Han fik et tæppe derud at ligge (på maven) på, og når jeg havde brugt et værktøj, lagde jeg det til ham – lige udenfor hans rækkevidde. Det kunne optage ham længe, men han fik altid fat i det 🙂 og så blev det undersøgt til den store guldmedalje.
  God fornøjelse med Agnes 😉
  Endnu engang tillykke.

 7. Trut truuuuuuut. Tillykke med din fødselsdag. Må du få en skøn og glad dag.
  PS: Økoneglelak? Aij ka’ man det. Link? Navn?

 8. Marie skriver:

  Klokken er 22 minutter over midnat….TILLYKKE JULIE!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.