Bæredimser

Nå. Godmorgen til de morgenfriske. Vi er jo nogen der skal op og have noget ud af weekenden.

Kathrines speltboller er i ovnen og jeg har drømt om en ringslynge i nat. En særlig en, som jeg har set et billede af, som en privatperson har syet. Nevermind. Sagen er, at jeg faktisk skal til at have en ny bæredims. Strækviklen er for stræk-agtig nu, Agnes bliver tung, og hun gider ikke sidde så omsluttet mere. Hun vil bevæge sig og se ud. Så en ringslynge er nok det jeg skal have, så hun kan sidde på hoften, og så man hurtigt kan smide hende der i, når hun ikke gider ligge i vognen mere. Så kan det være den nyfødte fætter vil låne strækviklen.

Jeg kigger på ringslynger, mei tais, lommeslynger og så videre. Der er mange, som er fantastisk flotte.

Men så tænkte jeg, at hvis nogen af læserne har erfaringer de gerne vil dele af, eller evt. syer og sælger dimser, så smid lige en kommentar.

Jeg kan rigtig godt lide de flotte her fra Kleinsmekker.dk – er der nogen der kender dem? Eller dem her fra Rub und Stub? Og de her fra Grisefanten er da også fantastiske! Men generelt kan jeg se, at de flotte er udsolgt i det øjeblik de rammer nettet… men HA! man skal ikke udfordre en shopper på den måde!

Opdatering:

Ja, så slog jeg til. Nu har jeg bestilt en mei tai fra Rub und Stub, fordi helt ærligt, hvis nogen skal have en med cupcakes på, så er det da mig. Og Jane, nede i kommentarfeltet. Jeg har fået lov af pigerne bag Rub und Stub og reklamere lidt, så I kan se et billede af min nye mei tai.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

19 Kommentarer til Bæredimser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.