Påskeferie

Har lyst til at skrive, men har ikke så meget at skrive om. Andet end:

Vi holder påskeferie, og når jeg siger vi, så mener jeg mig og mine døtre. Ham den anden har ikke fri. Ved ikke engang om han har tænkt på at tage det, eller om det bare ikke er en mulighed i det firma. Nok det sidste. Men nu har jeg i hvert fald fri og del hygger, dels stresser, alene med de to børn.

De er søde jo jo, men hold da k… hvor genererer de meget arbejde. Der er H E L E tiden mindst en, der er sulten. Jeg synes ikke, jeg laver andet end at koge grød og smøre madder og skære appelsiner ud i både uden skræl og samle ostehapsemballage op fra gulvet rundt omkring. 

Og de flytter simpelthen sådan rundt på ting. Både mine og deres. De skulle ansættes i verdens mindste, men mest effektive, flyttefirma. De kan flytte hele indholdet af din lejlighed i det sekund du blinker – du opdager det ikke, før du prøver at sætte dig ned på den stol der var lige bag dig, lige før. Men nu er den væk. Måske står den ude i entreen, sammen med 7 umage sko, 1.336 perler, 36 umage sokker og en stoleforhøjer? Den lille har fået en forkærlighed for Den stores underbukser. Så hun tømmer hele tiden dén skuffe. Den store har fået en forkærlighed for Den lilles schleich dyr, så hun tømmer hele tiden dén pose.

Den store har i årevis haft en forkærlighed for mine ting, og de er forsvundet i en lind strøm de sidste 2-3 år. Nu har hun så også kastet sin interesse på mit voksende stof-lager, til sy-projekterne. Og således nåede jeg kun netop at standse hende i går, inden hun satte stofsaksen i noget Amy Butler, med hvilket jeg har andre planer end at det skulle klippes ud i småstykker. 

To timer senere, var hun væk. Sammen med iris var hun løbet ud fra haven, hen ad fortovet og ned til Robert. Uden at sige det til os. Og sådan fortsatte hele dagen.

Den lille piver. Kindtand nr. 4 buler og er på vej igennem. Hun kravler også op på alting og falder ned hele tiden, så hendes hoved buler også andre steder end omkring tænderne. I går da hun skulle i seng, blev hun ved med at sætte sig op og slå sig selv i hovedet, mens hun sagde av av av av. Og jeg ville helt ærligt også have en kæmpe hovedpine, hvis jeg havde mishandlet mit hoved i samme grad, som hun gjorde i går.

I dag skal hun have sko. De første rigtige sko. Hun går så fint og så meget nu, at det er påkrævet.

Vi er også ved at bage chokoladekage. Klara var så fascineret af elpiskeren og dens magt over æggehviderne, at jeg måtte love hende, at hun må få den, når jeg dør. Hvilket ikke kan vare længe, hvis jeg ikke snart får 5 minutter i fred og ro.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Påskeferie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.