Perfekt dag

Jeg har haft en virkelig dejlig dag, tak fordi du spørger.
Startede inde på forlaget Carlsen, med inspirerende kolleger fra hele landet og redaktører, i en snak om billedbøger. Hvad skal de, hvor skal vi hen, hvad mangler der, hvem bruger dem og meget mere.
Jeg høster virkelig meget energi og faglig arbejdsglæde i den slags. Jeg elsker at møde de andre nørder/ildsjæle/ambassadører for mit fag. Og så fik jeg et par nye bøger med hjem! Lækkert!

Bagefter mødtes jeg med en gammel gymnasieveninde og journalist og det var hyggeligt at se hende igen. Og også altid interessant at snakke om bloggen på den måde, med andre. Til hverdag tænker jeg ikke så meget over hvorfor og hvordan, så det kan være svært at svare på de der spørgsmål. Og andre er ofte meget fokuserede på det med læserne. Hvordan er det? Og blogger du ikke mest for opmærksomheden?
Nej. Det synes jeg altså ikke. Måske jeg ville tænke mere over det, hvis de der 15.000 mennesker stod og så på mig. Hvad de heldigvis ikke gør!
Jeg forholder mig egentlig kun til de relativt få der kommenterer, og det er jo ofte stamlæsere, som jeg synes jeg kender lidt.

Hvad tænker du? Hvorfor læser du blogs som den her?

Dette indlæg blev udgivet i Fagligt. Bogmærk permalinket.

42 Kommentarer til Perfekt dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.