Pernilles Polterarbend

Jeg har haft en dejlig travl weekend, så jeg har ikke fået skrevet noget før. Tilgængæld så har pernille nået at spare mig besværet, og skrevet en minutiøs gennemgang af hele aftenen, så dér blev jeg da sparet for det stykke arbejde. Jeg vil bare tilføje, at det var en perfekt polterarbend, som var virkelig hyggelig for alle parter. Jeg er glad for, at jeg fik lov til at komme med og jeg vil til hver en tid være klar til at fejre en brud. Det er længe længe siden, at jeg har grint sådan og så meget og så længe. Og på sådan en havnearbejder-agtig måde, som de tre damer pernille, sanne og dorthe inspirerede til 🙂 I er en god treenighed, selv I også er noget efter hinanden.

Det sjoveste – ud over pernilles mange overraskede ansigtsudtryk – var næsten turen ud til nørrebro i de 4 cykelrickshaws. Hvor var det dejligt, at køre den tur på sådan en frisk og mild aften, med 7 andre hujende madammer i kortege, sluppet løs fra småbørn og bleskift og afbrudte sætninger, og udstyret med champagne og godt humør. Personligt tror jeg det er en fordel at sannes og min rickshawfører ikke forstod så godt dansk 🙂

Desværre var jeg nødt til at tage forholdsvis tidligt hjem, da jeg skulle på arbejde om lørdagen. Og træt var jeg, lørdag, men jeg havde heldigvis ingen tømmermænd. Nok fordi jeg undslap inden Dorthe gik i bartender-mode. Stoffer og klara kørte mig på arbejde lørdag og blev lidt og legede inden de smuttede hjem til middagslur og frokost og lidt fred til far.

Jeg var hjemme kl 17 og vi (stoffer) hentede thaimad og kl 19 ankom sarah og henrik og hjalp os med at få en rigtig hyggelig aften. Det var meningen vi skulle spille spil – i stedet legede vi med noget play doh de havde med til klara, i forsinket fødselsdagsgave. Og snakkede og fik en drinks.

I dag skal vi afsted til Hvidovre og familien malo, til pool og brunch. Umiddelbart synes jeg solen skal skinne mere end nu, før jeg vil i nogen pool, men brunchen kan jeg godt gå med til. Malo plejer at servere ypperlig mad. Mums. Må hellere vække stoffer og komme afsted.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Pernilles Polterarbend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.