Pest eller kolera?

Har total dårlig dag. Og kan slet ikke forklare hvorfor. Alt er bare åndssvagt og alle er latterlige og jeg keeeeeder mig helt vildt.

Kom lidt ud siger folk så, ud i verden. Nej. For hvis jeg går nogen steder, kommer det til at koste mig penge. Ajj, siger folk så. Du kan da bare lade være med at bruge penge. Nej. Det k a n jeg IKKE. Jeg kan bare ikke. Enten skal jeg lige i føtex efter lidt mad – katjing 300 kr. Eller også kommer jeg forbi sushi biksen – katjing 99 kr. Eller jeg opdager der er udsalg i den lokale interiør-pusher – katjing 200 kr. og endnu en kop. Eller børnetøj som ingen mangler, bare fordi der var halv pris. Eller endnu værre – en halv liter faxe kondi. Og en giga hvid toblerone. Så nej, jeg kan ikke gå ud, det bliver for dyrt.

Men så bliv hjemme, siger folk. Slap aaaaf, nyd livet. Nej. Det kan jeg heller ikke. Hvis jeg sidder hjemme har jeg lyst til at spise hele tiden, fordi jeg keder mig. Rugbrød med pølse, bager lige nogle boller, finder en rest chokolade, uhm en avokado og lidt mandler. Noget juice der alligevel skal drikkes. Spaghetti, fordi jeg pludselig fik lyst til lidt varmt. Halvfrosne bagels, fordi brød pludselig virker vigtigere end ilt. Så hvis jeg bliver hjemme, ender jeg med at æde hele dagen.

Pest eller kolera? Ud eller hjem? Fed eller fattig?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

26 Kommentarer til Pest eller kolera?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.