Pinterest

Har du også siddet og klippet billeder ud af dameblade, og gemt dem i små bunker (hvis du er mig) eller limet dem ind i scrapbøger (hvis du er den organiserede type) og drømt om, at du ville have de skåle eller det der badeværelse eller de sko eller noget der minder om den kjole osv osv osv.

Drømme i billeder.

Man også gøre det på internettet. Måske har du allerede fundet Pinterest, måske ikke. Men hvis du kigger på det, så kan du også finde mig dér.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Pinterest

 1. Cecilie skriver:

  Ej hvor er det smart! Især når man er typen der alligevel sidder ret meget ved computeren og ALDRIG får limet ind i bøger

 2. Cecilie skriver:

  Så i øvrigt at du havde Hunger games på Pinterest. Er der noget ved den?

  • julesrules skriver:

   OM der er! Læs den, og det kan kun gå for langsomt. Man skal acceptere, at det ER en ungdomsbog, skrevet til unge, om unge og i et sprog de orker at læse (ligesom man også skal med f.eks. Harry Potter eller Twilight) – det er ikke Tolstoy (gudskelovogtak). Den er ikke svær at læse. Men handlingen!!! Plottet! Så genialt – jeg har ikke læst en bog med den historie før, og jeg synes tit man sidder og tænker, at man haaaar læst noget der minder om osv – men ikke med denne her. Den er mega spændende, og så kommer filmen jo til næste år, så læs den hellere nu. Der er to mere i serien, og det bliver kun mere og mere spændende!

 3. Maria skriver:

  Ej, hvor fedt! Jeg er nemlig sådan en med scrapbooks, der fungerer som “mood books”, inspiratione….ikke så meget til at købe nyt, men til at finde nye måder at sammensætte tøj og interiør på – har flere lækre bøger, fyldt med inspiration, nogle lavet med découpage på forsiden (det i sig selv er inspirerende). På min bærbare har jeg også samlet en del billeder – favourite film stills, bohéme-lejligheder hist og pist, og det ville da være fedt at samle dem et sted, således at andre kan få glæde af dem også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.