Poltergeist og shopping

Det er mig. Jeg var til polterarbend hele dagen i går og jeg var ret geist agtigt, for jeg sagde stort set ikke 10 ord. Det er altså bare den effekt den kommende brud og hendes andre veninder altid har på mig 🙂 De snakker så meget og så hurtigt og griner så højt, at jeg ikke behøver bidrage med mere end højest nødvendigt, og så er jeg stadig godt underholdt. Jeg vil ikke beskrive dagen i detaljer, men det var sjovt og hyggeligt og hvis I er heldige, så kommer der nok senere en beskrivelse her, når hun sådan selv har fordøjet dagen.

Klara var sammen med moster Mette det meste af dagen, og de var på kanalrundtfart og alt muligt turistet. De var faktisk også i Nyhavn, hvor Klara insisterede på, at de skulle sidde rundt om det der store anker, sammen med 200 halvsnaldrede unge, mens de delte en fransk hotdog. Stoffer var i biffen og sammen med en ven, så vi har alle haft lidt fritid i den her weekend.

Noget af det bedste ved den polterarbend, var da vi var ude og puste noget glas, på et lille værksted her på amager. Ud over at bruden helt klart havde skjulte talenter på området, og at hele processen var virkelig fascinerende, så gik det også op for mig, hvor mange fede, unikke ting, man kunne købe der. Jeg har f.eks. overhovedet ingen champagneglas og de havde nogle virkelig flotte nogen, med røde hjerte som en del af stilken. Og ikke engang specielt dyre, når man tænker unika, godt håndværk osv. Det var her, vi var! Men så tænkte jeg også, at kæft hvor er det typisk mig, altid at fokusere på, om man kan købe noget, hvad det så er og om det er en god handel… Vi var også en del inde omkring Strøget, og flere gange tænkte jeg, gad viiiide om nogen lige opdager det, hvis jeg smutter ned af den her sidegade og lige tjekker de der nye tasker ud, nede hos Christina Koch… men jeg gjorde det ikke… Jeg tager derind på tirsdag når jeg har fri, for det er noget med at man kan sammensætte sin egen taske – buildyourownbag – og så skal jeg lige se modellerne og røre ved dem, før jeg beslutter mig.

Nu vi er ved indkøb, så er jeg blevet gjort opmærksom på en ny hjemmeside, med fine smykker. Svea design, http://www.svea-design.dk/ og de har så mange fine ting. Lige et par eksempler, hvis nu nogen behøver inspiration til min fødselsdag som jo er LIGE OM LIDT!!:

Nårh ja, og forresten – vi skriver under på tirsdag!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Poltergeist og shopping

 1. Lene skriver:

  Jeg er totalt vild med de ørenringe med de blå perler… 🙂

 2. tine skriver:

  Jeg har lige købt nogle fine ting his sunajakobsendesign.dk… har du set min kommentar ang. den der kjole i andet indlæg?

 3. kriss skriver:

  Buildyourownbag, det er vist lige MIG, wau – men nok lidt dyrt, eller?
  fedt med på tirsdag
  knus

 4. Oline skriver:

  Nu vi er ved links til fine smykker, tjek denne:
  http://www.morell-tudse.dk
  De har ikke så mange forskellige, men det er måske også bedst sådan ift. shoppinggenet
  Hilsen Oline

 5. Julie skriver:

  Tine – jeg har set det 🙂 Men den er ikke billigere end i alle de andre netbutikker, der har den. Stadig 399. Til gengæld har stoffer godkendt den, så jeg ender nok med at købe den alligevel 🙂

 6. tine skriver:

  Okay, håbede lige du ku´spare lidt. Jeg har selv haft stor glæde af Trendsales. Og sælgeer tit det tøj børnene ikke kan passe mere. Jeg har lige solgt for 1000 kr og så er det lige som mere “legalt” at købe nyt 🙂

 7. Julie skriver:

  Ja, det ville jeg også gerne. Men for det første er jeg udtalt nostalgiker og tillægger ting alle mulige følelser og har derfor ikke nemt ved at skille mig af med dem. Og for det andet vil jeg have en pige mere en dag 🙂

 8. Sanne skriver:

  Selvom du ikke råber ret meget var jeg nu ovenud lykkelig for at du var med! Du giver os et klasse pift som vi virkelig ikke ejer :o)))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.