Så bliver det ikke meget bedre!

Mødte så underboen i går. Ai men altså! Omkring de 60, BØRNEhaveklasse lærer! Har boet der i 11 år med 3 forskellige børnefamilier oven på, og har selv små børnebørn (hvoraf et OGSÅ hedder Clara!), så hun er helt indforstået med den almindelige larm. Og havde desuden ikke så meget i mod at blive vækket af lege-larm søndag morgen, da hun alligevel tit skal op og i KIRKE!! Jamen helt ærligt – kan man få en bedre underbo? Nårh ja, og så har hun en sød hund, som er glad for børn og som Klara straks elskede, og som gør hvis der kommer fremmede. Perfekt. Og hun virkede meget ansvarsfuld, naturlig, sød og venlig. Og som en der også har styr på fælleskontoen og hvad der skal vedligeholdes næste gang osv.

Og haven derude var det længere fremme, så nu kan man bedre se, hvad der er i den i forvejen. Masser af løgblomster. Flere syrener – en busk og et stykke hæk! Elsker syrener. Et lille lyserødt blomstrende træ – japansk kirsebær, eller sådan noget? Og så var der to steder, hvor der allerede er lagt fliser – et til bord og bænke område, og et lille et, hvor der også før har stået et legehus. Og hun sagde, hun ville sørge for at slå græsset inden vi flytter ind. Nå, men så er det nu, det ikke kan gå hurtigt nok med at få skrevet under.

Og jeg har alletiders dag på arbejde i dag. Har bare ben og fryser IKKE. Har nye blå sandaler på. OG har fået frie hænder mht til lidt indkøb af nyt legetøj og udsmykning af børne afd. Altså – får LØN for, at sidde og SHOPPE på nettet, for ANDRES penge!

Og stoffer har lige sendt en mail og spurgt om vi ikke skal pakke mad og tage med ned til amagerstrand i aften. Klart – det er da det vi skal! Måske kan man skaffe en engangs grill et sted?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Så bliver det ikke meget bedre!

 1. Katja skriver:

  Det kan da ikke blive meget bedre :)) Og god tur til Amager Strand.

 2. Krista - trofast læser :) skriver:

  Engangs grill??? Det skal da mindst være et udekøkken, nu du bliver haveejer omend det nok er lidt bøvlet på Amager strand!!

 3. Trine skriver:

  Perfekt, sådan skal det være! Jeg vil også ønske at min underbo kunne se det sjove i, at både Mikkel og Tobias leger Byggemand Bob kl.05.46 om morgen…Held og lykke med det hele.

 4. Julie skriver:

  Okay, Trine – så tidligt har Klara aldrig fået lov til at stå op. Jeg insisterer på, at det ikke er morgen før 7, og nu vågner hun altid på slaget. Respekt til dig, hvis du har øjne på den tid af dagen 🙂
  Krista – joh, jeg har jo luret en lille bitte smule på udekøkkener. Eller sådan en mobil bålplads, med grillrist…

 5. Lone skriver:

  Kan du se hvad vi sagde? Du behøvede ikke vente på at blive konge af Sverige (hvilket man jo som bekendt bliver hvis man venter længe nok), men der var en ordentlig røvfuld good-nes på vej din vej. Lyder som den perfekte dag.

 6. kriss skriver:

  Lyder rigtig dejligt og perfekt – måske har i pludselig en reserve bedste hvis alt andet brænder sammen og Klara er syg på jordens mest kiksede tidspunkt?

 7. Rie skriver:

  Kan det passe jeg sidder med en grim misundelsesfølelse i maven?? Ignorerer den…synes det lyder fantastisk. Gid alle underboere var sådan.

 8. tine skriver:

  hej juklie
  vil bare fortælle dig at den der kjole fra Lupus et Agnus findes på Trendsales.dk under tøj til piger 3-5 år..hvis du er interesseret.

 9. Grith skriver:

  Hej Julie, vi har lige fået sådan en mobil bålplads i gave, der kan købes rist og alle mulige andre ting til, og den er røvfed:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.