Re-inventing julie

Hurra, de er ordnet! Deres skomager har lavet dem og jeg kan hente dem i morgen. De sagde ikke noget om, at det skulle koste mig noget, men det burde det heller ikke, med så dyre sko.

Har bestilt kontaktlinser idag. Er træt af at ligne træt gammel konet bibliotekar med briller og vil genskabe successen fra 2.g. da jeg først fik linser. KONTAKTlinser – de skabte megen kontakt, især med det modsatte køn, da det umiddelbart er meget nemmere at kysse uden briller på…, hvor briller nærmere fungere som et værn, et skjold. Men ok, nu er jeg jo samboende og med et barn… men vi kysser også meget herhjemme og klara river gladeligt mine briller af hele tiden.

Var også et smut på udsalg og fandt længe ønsket og begæret silke bluse fra Rützou sat ned fra 1200 til 700! Endelig endelig endelig! Damn at man ikke kan finde et billede af den på nettet. Godt, når man skal til to fester inden for de næste 14 dage. Burde få tid ved frisøren også og huske at tage før og efter billeder denne gang… jeg bliver ikke til at kende igen 🙂

Mit problem er bare, at jeg ikke kan finde en frisør som forstår mig. Jeg ender altid med at gå derfra endnu mere konet og rund, end jeg kom. Det er ikke sådan med naturkrøl. Og så det, at jeg ikke ser ud som jeg føler mig. Jeg er en del mere cool end jeg fremstår, hvis man spørger mig 🙂 Men kan også godt lide det lange krøl og gider ikke bruge timevis om morgen på at blæse og rette og strække, når man ligeså vel kan ligge under den varme dyne. Cool og doven… – hvilken frisure skal man så have?

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Re-inventing julie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.