Reddet på stregen

Sidder på arbejde og surfer på nettet – her er ganske fredeligt. Drøner hurtigt forbi www.gaffa.dk for at se de nye albums, og ser at mit liv er reddet! Slut er det nu, med ondt i maven hver aften før sengetid. Slut, med hændervridende at bekymre mig om, hvorvidt Lykkens Gudinde atter engang vil smile til mig, og lade mig være en af de svineheldige med billet til U2's næste koncert i DK.

Den er i Parken. Sandsynligvis d. 31.7. Men pyhaa, den er i Parken. Vi kan alle sammen være der! Ikke som sidst, i Forum, hvor kun 10.000 af os kom med. Og hvor vi stod alt for tæt i 60 graders varme, og hvor mine sko var 3 dage om at tørre bagefter og mine fingre lignede karbads-rosiner.

Men den er måske også udskudt. Noget med noget sygdom i nærmeste familie. Men det skal nok gå. Bare de holder den i Parken, så vi alle sammen kan være der!

U2

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Reddet på stregen

 1. JR skriver:

  I kommer ind allesammen, men det er ikke sikkert at koncertoplevelsen er den samme!
  Lyden er ekstremt dårlig derinde!
  Hva er bedst?? 10000 glade tilhængere eller 40.000 knapt så glad mennesker…!
  Ja for arrangørene er der vel ingen tvivl, men hva med tilskuerne??

 2. julie skriver:

  Selvfølgelig er koncertoplevelsen ikke den samme i Parken, som i Forum. Det siger sig selv. Men anderledes er ikke nødvendigvis ringere. Jeg har været til de 3 sidste U2 koncerter i dk, på hhv. gentofte stadion, i parken og i forum, og den sidste var da lydmæssigt den fedeste. Men så havde de to andre noget andet. Personligt er jeg glad bare jeg kommer med, om de så afholder det i city2´s parkeringskælder eller på Loppen. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.