REM – übercool!

Så var vi til REM koncert. Det kan jo ikke beskrives med ord, men det skulle ligne mig dårligt ikke at prøve alligevel…

Mr. Stipe

Jeg vil gerne til en start slå fast, at min teori om, at små mennesker er herreseje (jeg nævner i flæng; sheryl crow, tori amos, prince, bono – mig!), endnu en gang holdt 100% vand. Michael Stipe er en meget lille mand, men han nåede helt ned bag i salen og hvad han savner i drøjde, har han i udstråling og charme og karisma og talent og og og

Vi endte med at stå oppe på en af balkonerne i Forum, og det fortrød vi ikke. Med mine 160 cm og min søsters 163, er det ikke altid nemt at se til koncerter, og kun U2 får mig til at kæmpe mig helt op foran. Men her på balkonen, kom vi helt hen foran/over scenen, og kunne se alt og var ret tæt på. Og oven i det, var lyden udmærket og vi behøvede faktisk ikke de medbragte ørepropper, da vi jo ikke stod direkte foran de kæmpe højtalere.

Og så er der altså ikke noget at sige til, at nogen bands har større succes end andre. Nogen mennesker har jo talent. Ikke en tone ramte han forkert, ikke en eneste strofe lød dårligt. De spillede som den uhyre øvede symbiose de udgør og jeg stod med et fjollet saligt smil på i to timer og ønskede det aldrig ville ende. Og ja, de spillede også Loosing my religion!

Mr. Stipe smilede, vi smilede, alle var glade. Øv, hvorfor er det allerede slut. Men han sluttede af med at sige; see you this summer! Så jeg gætter på noget med en eller anden festival? 🙂 Åhh han er sej.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to REM – übercool!

 1. Så REM koncerten endte med at være federe end dit møde igår 🙂 Det lyder fedt! Han ER også sej ud.. Var der plads til nogle spinningscykler? Bare til næste gang?

 2. Kirsten_t76 skriver:

  Niks! På ingen måde var der plads til spinningcykler Pernille…Med mindre koncerten kommer på DVD, så du kan klaske den op på fjerneren et sted.
  Men jeg vil give dig ret Julie: det var en rigtig fed koncert. Ja, er lige kommet hjem fra Kbh og har læst anmeldelserne diverse steder, og din er da klart den bedste og mest rammende efter min mening. Tak for det!
  Med hensyn til sommer…så kommer drengene jo til Forum Horsens den 25. juni 2005, så det var nok det han mente 🙂
  Kiggede efter dig, men så mange lyshårede, knap så høje piger med briller, så jeg opgav….
  Nå sofaen kalder…Er syg, og har holdt den kørende på panodil de sidste mange dage…I aften vil jeg have lov til at være ligeså dålig som jeg har det…Øv øv..

 3. Grith skriver:

  yes det var også bare det jeg ville sige, Horsens:-) Og jeg skal med:-) Jubii….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.