Romantisk Give away!

Mens jeg nu er syg og har internetadgang, vil jeg lige få skudt denne her give away i luften! Den har været længe undervejs, og nu er det så nu. NU.

Jeg er jo i et lidt varmt lune, med min teenageforelskelse i vampyrer og varulve. Jeg mener, tjek lige mine nye bedste venner ud:

uhh

Ja, tak, jeg tager en af hver. To go. Ham den foreste er Jacob, jvf. min nysindkøbte Team Jacob t-shirt.

Set i det lys, syntes jeg vi trængte til lidt nyt i soveværelset. Og inden I tror, at jeg smurte stoffer ind i brunecreme og tvang ham til at hyle af fuldmånen, så nej, så galt gik det ikke. Jeg fandt bare de her nye wallstickers, ovre hos Dimaria.dk som jeg synes, pynter rigtig meget på den hvide væg over min seng. Se selv:

Rigtig god soveværelseskarma! Og nu kommer vi til give away´en! For du kan vinde en wallsticker efter helt eget valg, ovre hos Dimaria.dk! Helt frit, for 500 kr. Wauw, det synes jeg er en fin gave!

Det eneste du skal gøre er, at skrive en kommentar her hos mig, hvor du svarer på følgende spørgsmål, og så trækker jeg lod blandt de rigtige svar på fredag.

Spørgsmålet er: hvilken romanforside er Agnes inspireret af på dette billede:

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

52 Responses to Romantisk Give away!

 1. Pernille skriver:

  *hopper ivrigt op og ned* Jegveddet jegveddet jegveddet!
  Twilight

 2. Lis skriver:

  jeg siger også Twilight!
  Hvornår fanden får min boghandler Breaking Dawn?!?? jeg vil læse den på engelsk og den findes jo derude i verden- hit med den!
  Og den der filmplakat – nu kan jeg pludselig ikke finde ud af, om jeg er mest til vampyrer eller varulve. Måske er det bare noget med unge muskuløse mænd? Er det virkelig sådan det føles at komme på den anden side af de tredve?
  jeg nøjes dog gladeligt med ham ‘den gamle’ jeg har, og sådan en st

 3. Lis skriver:

  hovsa! …og sådan en sticker kan da være starten på en god aften:))

 4. Mette Marie skriver:

  Det da “Twilight”

 5. Christina skriver:

  Hvordan har du fået hende til at sidde sådan? Der er ingen tvivl.. jeg siger også twilight.. og jeg elsker spidse tænder og godt gys…. og når vi nu har baby og sådan – mon ikke sådan en lækker romantisk sticker kan gøre lidt ekstra???? griner… udleverer lige mig selv lidt. He He

 6. Christina skriver:

  Jeg kan godt lide din detalje når jeg kører musen hen over billedet : uhh…. griner

 7. Kirsten skriver:

  Twilight – den første bog i Twilight Sagaen. Bonuspoint 🙂
  Sød stick! Var det bare helt i orden med den slags tøseri? Tror ikke den ville få lov at få plads her hjemme.
  God bedring. Og er man syg, så er man syg! (Sagde hende, der også altid liiiige bliver nød til at komme på arbejde)

 8. julie skriver:

  Gud Kirsten, det havde jeg da ikke skænket en tanke… han har bare sagt, at det ser vildt godt ud, og det gør det altså også. Måske har han overgivet sig på boligindretningsområdet, efter 7 år sammen? Tror sidst vi havde en meningsudveksling om noget indretning var da vi flyttede herud og jeg ville have de der elghovedknager i entreen… den var han skeptisk overfor, men da de kom op at hænge, måtte han jo indrømme at det ser herresejt ud. Og så var der guldfliserne i køkkenet. Igen, måtte han erkende at mine kreative visioner altid rammer plet. Så nu tror jeg bare, han har tillid til mig?

 9. Anne skriver:

  Twiliiiiiiight!
  Og jeg gad da så godt vinde en sticker – de er så fine.
  Og, og – rigtig god bedring. Både til dig og til netforbindelsen. Nu må de altså tage sige sammen henne i det der Yousee. Og inde hos dit immunforsvar. Kom så: Båndbredde og T-celler i Julies retning. Tjept!

 10. Anne skriver:

  PS: Ja, jeg er en nørd, men: Sikke et fint lys på Agnes-billedet!

 11. julie skriver:

  Tak Anne! Nørder er altid velkomne. Du kan se, hvad jeg kunne udrette, hvis jeg nu havde råd til et ordentlig kamera, ikke? Jeg tror, jeg har talent 🙂

 12. Charlotte skriver:

  Twillight!
  Når man ser sådan en plakat, så har man jo svært ved at forstå hvordan nogen kan vælge stenhård og iskold vampyr over brandvarme varulve…. suk, jeg ved ihvert fald hvad jeg ville vælge.
  god bedring – håber du når tilbage på pinden inden babybiblio!

 13. Ida skriver:

  Altså, det der æblebillede, det si’r mig ikke en skid, men man skulle da være en helt speciel slags dum for ikke at svare ‘Twilight’.
  Lækre poter omkring æblet. Og fin tuschdetalje på armene 🙂

 14. julie skriver:

  Jo tak, Ida, den tatoo må storesøster tage æren for… og nu jeg har dig – hvor har du det fantastiske tapet på Ludvigs nye bord fra? Det er da så smukt!

 15. Annie skriver:

  Siger osse Twilight – og ku’ så godt bruge sådan en wallsticker, da jeg skal flytte ind hos kæresten (som i øvrigt har præcis samme sengelamper som dig) – og vi ku’ godt bruge noget til at gøre hans soeværelse til ‘vores’ :-)…

 16. Møv skriver:

  For den rene er alting rent… men sådan en som mig får så accociationer til Manneken Pis, selvom jeg godt ved, at et æble ikke kan tisse.
  Så det var da godt jeg ikke begyndte på alt muligt mærkeligt gætværk, når svaret helt tydeligt er Twilight. Jeg tror nu jeg springer over konkurrensen alligevel, har vist ikke fortjent at deltaje, når jeg kan se så forkert.

 17. julie skriver:

  Men Manneken Pis er jo heller ikke en romanforside, Møv? Så vidt jeg ved (fra et gammelt nr. af Asterix) er det en statue, eller en form for nationalfigur i Belgien?
  Uden æble? Men jeg kan nu godt se, hvor din ide opstår 🙂

 18. Ditte skriver:

  Jeg gætter på “Twilight” 🙂
  Tak for en go’ blog – vi snakkes på SB! 😀

 19. Betina Andersen skriver:

  Jeg siger at det må være Stephenie Meyers roman Twilight 🙂

 20. Christa skriver:

  Tja, jeg må også sige at det minder usædvanligt meget om twilight :0)
  Har ikke kommenteret på din blog før – men følger flittigt med. Har faktisk savnet indlæg her på det sidste – det føles squ lidt underligt at blive små afhængig af at læse om andres liv. Nåh, men jeg trøster mig selv med, at det er fordi du er god til at skrive.
  Go’ bedring!

 21. Mette skriver:

  Twilight !
  Men hvis jeg vinder må jeg vist indstille mig på at de hjerte ellers nok ikke ville gå hjemme i vores 2V. Derfor lever vi med Space invaders på drengen “værelse” – dvs. det hjørne af soveværelset der rummer hans bord og computer.
  Har længe kæmpet en kamp om landskabstapet/fotostat – ville gerne have sådan en bøgeskov ind i lejligheden. En kamp jeg ser ud til at have tabt. Nu ligner det et kompromis med retro tapet på én (EN) væg i gangen…

 22. Mette skriver:

  PS – åh, man kan få en London skyline ! Så bliver der ingen diskussioner om den sag – vi er ved at forberede os på at flytte hjem herfra om 14 dage efter ½ år herovre….

 23. Selected-scenes skriver:

  Ja men jeg siger også Twilight – og endda uden at læse alle de andres svar først. Jeg synes, man bliver helt paradoksal igennem bøgerne, før først eelllllllllsssskkkker man Edward helt vildt, og vil bare have sin egen vampyr – mæææææææææn så kryber Jacob ind under huden, og så vil man bare have noget andet – og til sidst er man helt tværfaglig.

 24. bish skriver:

  Måske skal jeg så sige Harry Potter – jamen altså bare for at være på tværs!
  ………eller måske skal jeg alligevel sige Twilight, jeg vil jo egentlig gerne vinde 😉
  Men kan sådan nogle stickers godt sættes på ru vægge?

 25. Siska skriver:

  det er jo Twilight 🙂
  GO TEAM EDWARD!!!!!!

 26. bish skriver:

  Måske skal jeg så sige Harry Potter – jamen altså bare for at være på tværs!
  ………eller måske skal jeg alligevel sige Twilight, jeg vil jo egentlig gerne vinde 😉
  Men kan sådan nogle stickers godt sættes på ru vægge?

 27. Cecilie skriver:

  Jeg siger også Twilight. Og skal faktisk lige til igang med at læse dem. Stærkt inspireret af Blogland.

 28. Klejs skriver:

  Jeg ved det… Twillight!
  Men hvorfor skriver jeg det? Jeg har aldrig neverever vundet noget i mit liv.
  Jeg er helt klart Jacob-fan. MÅMS!

 29. Anne K skriver:

  Ja man må vel hellere sige “Twilight”
  – men kunne have frygteligt lyst til at sige “Pigen der godt kunne lide æbler” 😉
  Lækker blog du har, tjekker den hver dag for dine gode kommentarer 🙂

 30. ulla skriver:

  Siger Twilight…suk…har altid haft en svaghed for indianere, selvom jeg klart er team Edward, så er ham Jacobdrengen altså ikke sådan at kimse af..suk.
  Meget fin sticker, xer fingre for lidt held:-)

 31. Christine skriver:

  Julie, jeg bliver nødt til at kopiere den idé til mit soveværelse – hvor ser det godt ud..
  Vil ikke deltage i Give Away’en, da jeg jo egentlig bare kan kopiere de andres svar – har ikke læst bøgerne selv, nemlig ;O)

 32. Ditte skriver:

  Twilight!! 😀
  ush de er så flotte sådan nogle wallstickers, og det fine hjerte passer da super sødt ind i soveværelset 🙂

 33. lotte skriver:

  Twilight bliver så også mit gæt. For jeg erkender. Jeg rejser mig op i rundkredsen, tager hånden på hjertet, hånd-to på Æblemostreglementet (som jeg naivt troede, det var) og udtaler med fast stemme: Jeg har ikke læst den. Eller den anden. Eller den tredje. Jeg ved faktisk ikke, hvor mange der er.
  Men folk er jo decideret forelskede i dem, så mon ikke min nysgerrighed og ønsket om evig læsdom vinder og hiver mig mod en boghandel?

 34. Lena skriver:

  Jeg mener hun er inspireret af forsiden fra Stephenie Meyers bog “Tusmørke”, som den hedder på dansk.
  Nøj hvor lyder jeg kedelig nu, men jeg vil så gerne vinde!!!
  God bedring med forkølelsen.

 35. suzette skriver:

  Jeg tilslutter mig Twilight-feberen og håber på lidt romantisk held 🙂

 36. Camilla skriver:

  Twilight
  Ja, det er mit bud – omend ikke et ret selvstændigt et!!

 37. Mette skriver:

  Twilight!!!! Fin stickers, lister den ind uden at manden har set den 🙂

 38. Kolja skriver:

  Jeg melder mig med et bud Twilight, den sticker vil pynte fint på datterens værelse 🙂

 39. Rikke skriver:

  Twilight, helt sikkert. Min datter, som i det seneste halve år har været ramt af en sand Twilight-psykose, sidder hele tiden med et æble i hånden på samme måde og spørger os: “Kan I se, hvad det her ligner?”
  Hun er så lidt ældre end din datter…..

 40. Frau Putz skriver:

  Hm… må også bekende, at jeg endnu ikke har stiftet bekendtskab med de der vampyrbøger… Endnu, som sagt – for med al den reklame der flyder ude omkring i Bloglandia, så tror jeg da vist lige, at jeg snart skulle finde et par dage i kalenderen til at begrave mig sammen med nogle bøger…
  Men… jeg vil alligevel gerne være med i din lille giveaway. Hvem kunne ikke bruge en wallsticker? Jeg råber derfor med de andre: Twilight.
  Og så lover jeg, at jeg finder ud af hvad det lige er med det der æble…
  KH
  FP

 41. Kristina skriver:

  Må tilslutte mig koret og råbe: “Twilight”. Har ikke selv læst dem endnu, er faktisk først lige begyndt på Larssons toer, men alle de her børn, madlavningen, vasketøjet og oprydningen tager jo det meste af min sparsomme fritid. Nogen, der kender det???

 42. gravidgrahvad skriver:

  Jeg bøjer mig for flertallet og siger også “Twilight”, for jeg vil da gerne have en wall-sticker. 🙂

 43. Ida skriver:

  Julie, tapetet med de lilla ugler er fra tapetshop.dk.
  Søg under ‘small size tapet’ i menuen til venstre. Hej

 44. Line Diemer skriver:

  Twilight 🙂
  Bliver snart nød til at læse dem forfra !!
  Held og lykke til os alle!!

 45. Line skriver:

  Aner det ikke -(men kan jo læse mig til Twilight..), men det ser frækt ud..

 46. Julie skriver:

  Aj Line, det kan ikke sige om et billede med en pige på 1.5 år!! Det må man ikke!

 47. Charlotte J skriver:

  Jamen er da twilight – barnebanet der insisterer – også barnebarnet der viiiiiiiiildt gerne vil vinde wallstickerdims (jaja ville også gerne selv ha den) men eftersom jeg ikke har læst mener hun ikke jeg helt fortjener at vinde. Har da ret så skal nok – læse altså.

 48. Mette R skriver:

  Øøøøhm, Tjaeeeeeh… Skulle man komme med et lillebitte forsigtigt gæt og sige: TWILIGHT?
  Kommer til at se helt dumt ud, hvis det er forkert; men jeg satser alligevel!

 49. Eva skriver:

  Jeg gætter på “Twilight” og håber bare SÅ meget jeg vinder for jeg kunne SÅ godt bruge at nogen af ordene på den fine wallsticker ville indfinde sig i mit soveværelse. Har brug for *Låve* passion og kises 🙂

 50. julie skriver:

  Kære Gættere
  Jeg vil gerne lave en ordentlig lodtrækning, men vi har ikke været hjemme hele weekenden og nu er jeg på kursus osv. Jeg skal nok snart gøre det. Måske når jeg det i morgen. Så man kan stadig nå at være med.

 51. Inge skriver:

  Helt klart Twillight 🙂
  Uh, krydser fingre, ønsker mig nemlig det store verdenskort til min nye lejlighed!
  Super fin blog forresten..

 52. Lisbeth skriver:

  twillight 🙂 Og sikke en fin give-away!
  Din blog er bare super duber hyggelig :)’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.