Date med Bono!

Yay – så var der hul igennem til BilletlugenTilHelvede! Min søster og jeg skal til koncert med U2, den 15. august til næste år, i Horsens. Og det endda med nogle ret gode billetter, hvor vi sandsynligvis kan se “noget”.

Så jeg er glad og tilfreds. Men vil alligevel godt lige brokke mig over Billetlugen.

Hvor mange år er det, de har drevet forretning nu? Mange, ikke? Og de har nærmest monopol på billetsalg. Og de klarer det SÅ ringe. Jeg har aldrig, som i virkelig aldrig, oplevet et uproblematisk billetkøb til nogle af de store koncerter. Der er altid et eller andet. Når det ikke er deres egen server, der ikke kan klare presset, så er det som i går, hvor medlemmer af U2.com fik adgang til det “eksklusive” forsalg, noget andet der ikke virker. Således kunne vi godt putte billetter i kurven, men vi kunne ikke få lov at betale. 

Her til morgen, har de dog oppet sig. Alle de andre gange, hvor noget er gået i stykker, har man bare hængt der helt alene med sit raseri og sin sorg og sin mangel på billetter. Nogle gange har de på enormt arrogant vis fralagt sig alt ansvar. Andre gange har de sagt undskyld (ihh, tak, så har man det meget bedre, uden sine billetter!). Men denne gang, synes jeg faktisk de har gjort noget godt.

Her er uddrag af den mail der til morgen lå i min søsters indbakke:

“Under dette presale oplevede Billetlugen problemer med at modtage betalinger grundet et nedbrud hos vores leverandør af betalingsløsning. Således blev bestillinger i et tidsrum uheldigvis afbrudt, når betalingsvinduet skulle gennemføres. Derfor er din betaling ikke straks blevet registreret hos os, og du har muligvis ikke modtaget fyldestgørende bekræftelse på, at dit køb var gennemført. Betalingen er nu registreret og vi kan oplyse dig om, at du har sikret dig billetter.

Billetlugen beklager, at du som vores billetkøber kan have følt dig usikker på om din bestilling og betaling er gået igennem.”

… du KAN have følt dig usikker … haha, man skulle være en overlegen skid, for ikke at føle sig usikker, når der står klokkeklart at betalingen ikke er gennemført.

Nå, men tak for det alligevel. Det er rart at de tog ansvar og det er rart at få løsningen serveret i sin indbakke, så man ikke skal igennem helvedes forgård forfra.

Og lad os så fokusere, på det der virkelig tæller:

JEG SKAL TIL U2 KONCERT TIL NÆSTE SOMMER!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=A8F_qKXCki0&hl=en&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca&border=1]

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 Kommentarer til Date med Bono!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.