Royal nær-døds oplevelse

Ha, jeg har helt glemt at skrive at jeg sq næsten fældede Kronprinsesse Mary med min cykel i dag!!!

Jeg havde jo super travlt med at komme hjem fra arbejde, på min cykel, i dag. Vi skulle jo som bekendt videre til koncert og man vil trods alt også gerne lige nå hjem og kysse lidt på dem derhjemme. Jeg ville også gerne nå hjem og tage nogle panodiler, for jeg tror sq jeg har fået det der fugleinfluenza. Jeg snotter meget i hvert fald og lyder som en gammel høne når jeg hoster.

Nå, men så inde ved Kongens Nytorv suser jeg lige over et fodgængerfelt for gult lys, og vel ovre ser jeg så en rød varevogn, som holder halvvejs oppe på fortovet. Foran Magasin. Jeg ser godt at sidedøren er åben og at et dameben iført langskaftet, højhælet sort støvle er på vej ud, så jeg trækker trods alt ind til siden. Selv om de har parkeret på mit territorie kan man jo godt give dem en fair chance.

Netop i det jeg ræser forbi, træder damen med de sorte støvler helt ud af bilen, kigger på mig, og siger "Okaaay" med australsk accent. Og jeg tænker; "hey! Det var sq da…??!!??" Og er jo så ræset videre.

Overvejer et splitsekund at bremse for at tjekke, for det kan da ikke have været hende? Hvad laver hun i sådan en grim rød varevogn, og den havde oven i købet en kano på taget?? Og hvorfor holder hun bare foran Magasin og stiger ud på den der helt helt jordiske måde, iført Prada og fake leopardpels? (Ja, jeg nåede selvfølgelig at genkende Prada, selv om jeg kørte stærkt. Jeg er jo ikke blind.) Men har hun ikke lige født? Skulle hun i Magasin efter bleer? Og hvad lavede den kano på taget af den bil? Havde hun bare lige fået et lift eller hvad? There's something rotten in the state of Denmark, det er da bare helt for sure!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Royal nær-døds oplevelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.