Så´der julefrokost

Så blev det den tid på året. Lønningsdag. Julefrokost. Jeg har taget pailletterne under armen og en hel pose med neglelak med, og så må vi se, hvad jeg kan nå at udrette med det inden kl. 18.

Forhåbentlig nok til at jeg kan gennemføre en quiz på paratviden og en omgang squaredans med caller og livemusik, uden at dø.

Men ellers skal jeg på arbejde i morgen, og det er Store Æbleskive Bagedag, og det bliver SÅ hyggeligt.

For fem år siden var jeg højgravid med Agnes. Og blev stoppet i en spritrazzia, og på trods af den gigadontiske mave, bad de mig blæse i et rør. Virkelig? Sagde jeg. Med den skeptiske bibliotekarbrille helt nede på næsetippen og det lidt trætte blik henover. Hvis de stopper mig i aften, kan de ikke se forskel på dengang og nu. Så måske troede de dengang, at jeg bare var endnu en tyk alkoholiker. Bittert.

På søndag tager vi til julemarked i Roskilde. Der er et iPad cover med en ræv og mit navn på det. Ulla!

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , . Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Så´der julefrokost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.