Hæklehovederne

Klara og jeg har nydt julemarkedet i Kulturstationen i dag. Det er så enormt hyggeligt at have en ni årig. Man kan have hende med alle steder! Og hun går bare rundt og kigger og spørger de der udstiller om alle mulige ting. Tager det lang tid at lave den der? Er det ikke svært at flette de der? Hvad koster den? Osv. Hun købte sig en ring. Og så fandt vi dem her:

20121124-141904.jpg

Og det var jo sådan en hun ret nemt fik lokket ud af mig sidste år. Fordi jeg i virkeligheden også synes de er så fede! Og ret hurtigt kom vi frem til at Signe, som hendes dukke blev døbt, da skulle have noget nyt tøj.

20121124-141912.jpg

Men hvad filan vælger man? Og hvordan vælger man, når det hele er så fint?

20121124-141918.jpg

Så skete der det, at hende her kunne huske Klara fra sidste år. Muligvis fordi vi mere eller mindre belejrede hendes bod det meste af dagen og Klara endte med at få tiltusket sig gratis sko til dukken… I hvert fald skete stort set det samme igen. Og vi kom igen ud med ekstra sko.

20121124-141924.jpg

Og jeg valgte den her buksedragt. Jamen hvor nuttet er den lige? Jeg ville gå med den selv mand, hvis jeg var 20 cm høj.

20121124-141930.jpg

Dukkerne hedder Hæklehovederne og du kan finde dem på Karins hjemmeside her Desværre er det noget af en tidsrøver at vedligeholde en hjemmeside ved siden af et fuldtidsjob og familielivet, så der mangler noget af historien om dukkerne, hvor de stammer fra og hvordan Karin fik dem til Danmark. Jeg foreslog hende at lave en blog, for det synes jeg jo er nemmere at opdatere og ændre i, men nu må vi se. I hvert fald er vi vilde med de dukker herhjemme, og jeg synes de er en fin julegave til børn – ikke engang kun piger, for de er meget lidt kønsspecifikke. Drenge der kan lide rollelege kan også sagtens bruge dem.

Der er julemarked igen i morgen, hvis du nu lige vil nå ned og pille ved varene. Klara var også en stor beundrer af Pia Olsens tegninger, og har lavet sin egen version her til aften:

20121124-170454.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.