Så FØD dog ALLREADY!!!!

mmjaahh, okay, så noget har ændret sig, ikk? Jeg ved godt, jeg sagde, at jeg var tålmodig. Men det var dengang og nu er nu og i dag er alting anderledes.

Jeg er så utålmodig. Eller – det er ikke sådan at jeg har LYST til at føde her og nu. Shit, hvilken freak var man så? Sjældent man hører kvinder sige “årrh, jeg har bare så meget lyst til en fødsel – det er lige hvad jeg trænger til!” Udskift ordet fødsel med gin tonic, jo, så er det sandsynligt. Man kan sige, at min lyst mere drejer sig om det jeg IKKE har lyst til, og nu allerede frygter; at gå over tid.

Man kunne nemt lave en Blair Witch Project inspireret film om en kvinde der gik over tid. Ville være mest scary plot til dato. Sådan lidt håndholdt mobil-film om en kvinde på vanviddets rand, der rager rundt og har snydeveer og kaster op i håndvasken og ikke længere kan passe sine gravidbukser, endsige nå sine egne fødder. Og RÅWER af familien, skiftevis tuder og ler hysterisk. Hverdag for de fleste kvinder, vil nogen måske ondskabsfuldt påstå? Nå, men her i huset hedder det over-tids-angst.

Det er i virkeligheden alt sammen min jordemors skyld. Hun ved det ikke, men hun har forhøjet mit blodtryk og gjort mig (endnu mere) umulig at omgås. Og det får hun LØN for! Alt sammen bare fordi, hun i torsdags sagde, at den termin hun regner ud fra er den som først blev fastslået til den første scanning i uge 12. Og den hedder d. 19.2. Jeg bruger d. 15.2. Og jo, fire dage gør en forskel. Går man over tid, kan fire dage virke som fire år. Jeg VED det, for jeg gik 11 dage over med Klara og jeg kunne have snittet mine håndled til sidst, bare for at blive indlagt.

Det vil sige, at jeg fra hospitalets synspunkt ikke er over tid før efter d. 19. Og så venter de gerne 10 til 14 dage, før de overhovedet begynder at undersøge en, med henblik på evt. igangsætning. Kan I se, hvor det bærer hen ad??? Marts. Marts, venner! Principielt har jeg intet imod marts. Det er en fin fin måned. JEG skal bare føde i februar. Det var det, der var aftalen!! 

Jeg kan slet ikke overskue at være gravid en hel måned mere. Lyder det ikke også sindssygt unaturligt at være gravid i 10. md.?? Alle ved det kun er 9 mdr. jo! Det er kontrakten. Vi udholder det her, og hygger os til tider med det, og så er det KUN 9 mdr. Løgnagtige, manipulerende Moder Natur!!!!

Så nu står den på ananas i kg. vis. Og så mange aftaler, hos så mange fødsels-modnings-specialiserede zoneterapeuter som overhovedet muligt (takket være de evigt søde læsere har jeg allerede fået 4 anbefalet!). Gerne en om dagen fra nu af og til der sker noget. Man anbefaler også sex, fordi der er noget i spermatoforerne som kan fremkalde veer, et hormon eller noget, men er I klar over hvor mange liter det drejer sig om, før det har en effekt?? Den del af planen er urealistisk på mere end en måde. Især på “hej, jeg er en strandet hval der ikke kan nå sine egne fødder”-måden. Meget få mænd tænder på sætningen “nu ligger jeg bare her, ikk? Og så ORDNER du det!! NU!!”

Så ananas. Fordi der også er et eller andet ve-provokerende stof i. Man skal dog nok spise anseelige mængder. Men jeg har jo også tiden for mig… 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

26 Kommentarer til Så FØD dog ALLREADY!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.