Samtale med 3 et halvt årig

Over aftensmaden fortæller Klara en meget sjov historie om, at hun var en kanin i børnehaven i dag. Det minder så mig om, at jeg blev overhalet af en hare på vej hjem fra arbejde, i en rundkørsel. Haren piskede afsted med en hale af biler efter sig, rundt, og så drejede den af mod Hillerød og var væk. Dette fik stoffer til at grine, og så skulle Klara da lige toppe mors historie, med en anden historie om, at hun havde set en KARtoffel, der trillede hen ad vejen i dag! 

Klara: og så trillede kartoflen lige ind i logiskhave, og alle kaninerne og alle batman'erne og alle elefanterne og alle børnene!
Far: var alle pædagogerne også med?
Klara: ja, alle pædagogerne er med i logiskhave!
Far: Klara, ved du hvad en pædagog er?
Klara; ja ja, det er sådan en der passer på de vilde dyr!
Mor: haha, ja det sgutte meget galt!
Ps. det jeg lavede i Århus; vi besøgte nogen gode venner såmænd, og så var der udsalg i magasin. 
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Samtale med 3 et halvt årig

  1. Lone skriver:

    Katrine (også 3½) har et standardudtryk for tiden “det kan jeg ikk’ husk'”…jeg bliver vanvittig 😉

  2. sofie skriver:

    Glæder mig rigtig meget til min Vilma (16 mdr.) begynder at sige mere end: Neeeeeej og dat (betyder tak)! Det er så fedt når de når den alder hvor de bare vrøvler derudaf og man får en indsigt i hvordan deres verden er. Jeg passede engang en dreng på ca. 4 år og vi snakkede om dinosaurer og jeg fortalte at det var rigtig rigtig rigtig mange år siden de dødede alle sammen… så ser han lidt på mig og sider: Nåååå, det var dengang jeg boede sammen med min mor og far i nyboder! Herligt siger jeg bare.
    Og tak for historen – kom endelig med flere af dem!
    Og så er det jo i aften der kommer årgang 0 igen – jeg syntes det er noget rigtigt øv at Valbyfamilien ikke skal være med mere – jeg syntes sku de har gjordt det godt med de tre unger. Mange mener de har opfostret en lille terrorist, men jeg syntes de glemmer at man ikke kan forme et barn til hvad som helst! Der er jo faktisk et menneske indeni! Og ungerne er da skønne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.