Seperationsangst

I går fortalte jeg Klara at jeg skal ud og rejse i 14 dage. At det er to uger og at jeg kommer hjem igen, og at hun skal være sød ved Agnes og hjælpe sin far, mens jeg er væk. Først var hun sådan “ai, jeg kommer da til at savne dig”… men ret hurtigt var hun så i stedet sådan “du skal købe en gave med hjem fra alle byerne og tage en masse billeder, især af det store vandfald!”

I morges talte Klara så med sin far om det mens de spiste morgenmad, kunne jeg høre inde fra soveværelset. Og det kunne Agnes åbenbart også. Og hun er tilsyneladende ikke så dum, som hun nogengange ser ud… i hvert fald har hun fattet det.

Midt i spaghetti-kødsovsen her til aften, siger hun til mig “jeg skal med dig i flyvemaskinen”. Øh nej, det kan du nok ikke så godt komme. Det er kun for voksne. “Du må ikke tage afsted”, siger hun så. Og “jeg skal med dig” og “du skal blive her”.

Senere, da de er puttet, siger jeg godnat og at jeg lige smutter på toilettet (det er den nemmeste måde at slippe ud derinde fra på. Hvis jeg siger, jeg skal ind i sofaen og fede den med chokoladeknapper er det jo ris til egen røv.) Nå, men jeg siger “jeg går lige på toilettet” og Agnes siger “skal du flyve nu?” Øh, nej, jeg skal bare ud og tisse…

Men nej, hvor kan jeg ikke have det. Jeg kan ikke forlade hende. Jeg kan ikke. Men jeg kommer til at gøre det. For man er idiot, hvis man siger nej til en fed faglig tur til USA, i 14 dage, fri med løn og alt betalt. Idiot. Man skal gøre det, så man kan komme hjem og være overskudsmor, med plus på alle konti (undtagen dankortkontoen) og være et eksempel for sine børn, der siger “just do it” eller noget i den stil.

Det er bare mega dårlig timing at alle hendes venner undtagen en er stoppet i vuggeren og startet i børnehave. Og nu stikker mor også af. 

Hun kommer til at sove i min armhule resten af året. Ingen tvivl om det. På hendes eller mit initiativ…. et fedt. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Seperationsangst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.