Sidste uge i billeder

Her er, hvad vi har lavet. Hele sidste weekend var Klara, Agnes og jeg i sommerhus med Klaras gamle rytmik mødregruppe. Det gør vi hvert år, den første weekend i juni. I år havde vi lejet et hus oppe i nærheden af sjællands odde, og det lå i første række til vandet, med den her udsigt fra terrassen:

udsigt

Og her hygges der på terrassen, med tegninger:

hygge

Fra terrassen kunne man følge en smal sti, gennem bregner og brombær, over lyng og sandeng og lidt klitter og så kom man til stranden. Her leger børnene på en tidevands ø:

leg

Og når man skal fylde sin spand med vand, og har al den tid der er i verden, så er det da meget sjovere at gøre det med sin skovl, end bare at dyppe spanden i vandet…

tid

En Hello Kitty strandsild:

sild

Agnes var også med på stranden, for første gang i sit liv. Hun syntes umiddelbart det var noget sært noget. Og hun var meget opsat på at få en brun kulør – i hvert fald gjorde hun sit bedste for hele tiden at flå den der paraply væk.

agnes

Og så til noget helt andet. Jeg har fundet sådan en net-biks, der hedder Lullaby, hvor en der hedder Ulla syer og sælger sine egne ting. Hun finder vintage stof og syer kjoler og sengetøj osv af det, og jeg har købt noget til Agnes. Bl.a. det her sengetøj, som jeg synes er vildt sødt – og babyen på det er heller ikke så ringe endda:

 a

Jeg købte også denne slå om kjole, da den hedder Agnes – det er jo skæbnen så:

kjole

Nå. Ja, og nu er hun så faldet i søvn af sig selv, midt på gulvet. Hun sover endnu. Og vi skulle ellers have været i netto og alt muligt. Normalt falder hun i søvn i sin barnevogn, og så ser hun så lækker ud som her:

a

Og har denne udsigt at nyde:

udsigt

Men lige nu ser det sådan her ud – og det er for underligt, med børn der gør den slags!

sovsov

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Sidste uge i billeder

 1. Karen skriver:

  Lækre billeder og skøn sommerhustur – Jeg sidder helt og længes til vores sommerferie i slutningen af juli hvor vi også skal i sommerhus ved Sejerø Bugten.
  A propos Agnes sovestunt på sit aktivitetstæppe; hvad siger hun til at sove under et træ i haven? Da min datter Sofie var i dne alder elskede hun at kigge på bladene der bevægede og det virkede åbenbart også meget beroligende for hun sov altid efter 15 min. tid.

 2. julie skriver:

  Ja, hun elsker også at ligge ude og se op i træerne, men hun falder ikke i søvn. Hun ligger bare og kigger på dem – meget længe.

 3. kirsten skriver:

  Julie.. Det er tid for en opdateret ønskeliste. Familien spørger efter en og jeg plejer at kopiere det meste af din 🙂
  Dejlige børn du har dig på de fotos. Og Ida så lige med og sagde: “Se, de har da Kitty på, så må og SKAL jeg da også!” (Men moren her synes så ikke om den slags på tøjet.. Har gået så langt som at sige ja til en bikini med dyret på. Men også kun fordi jeg dog synes, det var for snobbet at sige nej :-))
  Men: ØNSKELISTE MED LINKS OG BILLEDER NU!!
  🙂 Kirsten

 4. Julie skriver:

  Sjovt, jeg tænkte lige på det i dag, Kirsten!! Een har jo snart fødselsdag. Eller to af os, faktisk. Jeg skal se på det! Ønsker er der jo nok af…

 5. Julie skriver:

  Mht til kitty på tøjet, så har jeg givet slip. Hun har meninger og smag, og det skal hun have lov til. Vi har altid sådan en dejlig formiddag sammen, når vi tager i H og M og hun selv vælger noget af sin sommer garderobe. Og så skal man ikke diskutere om morgnen, om hun gider gå med det eller ej. For det gør hun.

 6. yannie skriver:

  kære Julie, nyd den god dansk sommer. nu her i Grønland bruger vi en gang i mellem vores vinterjakke. Jeg kan ikke mere og så kigger jeg på dine billeder…
  nå, men din lille ligner meget Klara synes vi. mange hilsner fra Maya.

 7. Lækker, lækker lille tyk basse. Skønne velnærede lår og det dejligste pæreformede ansigt. Nujs hun er for cute! Og nu har jeg bare lyst til at købe alt fra Lullaby. Også hårspænderne. Eller lære at sy selv. Rigtig fine ting.

 8. julie skriver:

  Ja, jeg købte også nogle af de der hårspænder… søøøøøøøøDE!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.