Sjæl i flammer?

Er du en ildsjæl?

Er du børnebibliotekar eller noget ved børnekulturen?

Er du medlem, eller kan du lokkes til at melde dig ind i BØFA? Ved du, hvad BØFA er?

(BØFA er børnebibliotekarenes faggruppe under vores fagforening BF – Bibliotekarforbundet. Vi arbejder for at fremme formidlingen af børnekultur og børnelitteratur, for at skabe netværk i mellem fagpersoner, for at udvikle området og for at blande os så mange steder som muligt, hvor det handler om vores fag, vores passion, og hvor vi kan gøre en forskel. Vi afholder de fedeste konferencer og temadage og vi styrer for VILDT!!!!)

Vi sidder i øjeblikket 4 personer i BØFA´s bestyrelse, og vi keder os ikke. Efterårets store projekt er vores nye hjemmeside – se den gamle her – og den nye bliver meget flottere og pænere og mere moderne og nyere. Deraf betegnelsen Nye Hjemmeside. Noget af det fede ved den nye bliver, at den ikke kræver login og dermed også kan fungere som reklame og information til folk der ikke er medlem allerede. Og endnu federe bliver det, at vi skal stramme vores nyhedsbrev op. Det skal udkomme, og der skal være nyheder i det! Og gæt hvem der er ankermand?? Hvem tror I, er den nye redaktør på BØFAnyt? Hvem sidder på informationen, og dermed magten? Yessir – det gør jeg! MUUaaahhahaHAAAA! Viden er SÅ meget magt.

Og nu får du, som er børnekulturel ildsjæl af den ene eller den anden art, en helt unik chance. Du kan være med. Fra starten. Du kan være en af the founding fathers. Grundlægger, om man så må sige. Vi har brug for DIG. Spørg ikke, hvad BØFA kan gøre for dig, men hvad DU kan gøre for BØFA. Kom så, spørg!

Okay, så siger jeg det. Du kan være med i redaktionsgruppen. Vi mangler nemlig et fjerde medlem, og vi er blevet enige om, at vi gerne vil finde det fjerde redaktionsgruppe medlem her. Det er godt, hvis du kan skrive, men det er endnu bedre hvis du bare brænder for dit fag og gerne vil skrive noget fagligt relevant frivilligt foreningsarbejde på dit CV. Det gør ikke noget om du er nyuddannet eller har en milliard års erfaring, men humor er næsten et must. Og blik for relevante faglige nyheder og hvad der nu rører sig i børnekultur kredse. 

Det du får ud af det, er reelt ubetaleligt. Du får danmarks største netværk af folk i dit fag. Kontakter. Gode frokoster til møder. Sjov og udfordringer. Oplevelser og viden. Kvalitetstid med mig. Find selv på mere.

Meld dig! årrhh kom nu, jeg ved du sidder der og sitrer og vil så gerne. Du tør GODT. Vi er vildt søde. Især mig. Jeg er bare så nuser! Skriv til mig på julie@boefa.dk og kom videre med dit liv! Du ved, det her er lige dig!

Ps – mens vi venter på at ansøgningerne strømmer ind fra de mange bibliotekariske læsere, så kan vi more os med at klæde bibliotekaren ud her.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Sjæl i flammer?

 1. kirsten skriver:

  Altså – uden at udlevere mig selv – har jeg lige skrevet en ansøgning, hvor jeg lige præcist fortæller, at jeg er så meget det, du lige skriver!
  Er det 25-30 timer om ugen til sådan ca. mindst 23.000, så vil jeg vildt gerne være med. Altså hvis jeg ikke absolut behøver altid at tage til Kbh for at være med. 🙂 Nånjanej… der er vist lidt for mange krav her fra…
  Og hvad blev der af at lave et lille økologisk friluftsgartneri med plads til afkom og fritid og som gav en hulans masse penge til shopping?
  Kontakt mig.. jeg er ikke ideel, men jeg trænger rigtig meget til nyt arbejde 🙂
  Kirsten

 2. Julie skriver:

  Kirsten altså – sjofler du det bibliotekariske kald?? Det er ikke et arbejde – det er frivilligt bestyrelses halløj.
  Og jeg bliver gartner når du holder op med at være skolelærer og åbner det der hotel.

 3. kirsten skriver:

  Naj naj da.. Kunne aldrig drømme om at sjofle noget! Men altså… oversprang lige et betydningsbærende ord a la frivilligt 🙂
  Jeg er faktisk i fuld gang med at forsøge at blive andet end skolelærer… men hotel – er det ikke lidt risikabelt i disse for vort land så økonomisk trængte tider? Folk har jo dårlig nok råd til at bo i et hus, så hotel må da være helt umuligt.
  (Glæder mig ps til luksushotel i London inden for nær fremtid…)

 4. Stine skriver:

  Hvis du ikke får 1000 ansøgninger og en stjerne til redaktionen – så send mig en mail:-) Så vil jeg gerne rydde timer i kalenderen til noget BØFA frivillighed online:-)

 5. Anna skriver:

  skal I ikke også bruge nogle illustrationer til siden? 🙂
  kh
  Anna

 6. Lone skriver:

  Ville ønske jeg var bare i nærheden af at være bipper, men “noget med ører” er vist ikke lige det I søger. Jeg er ellers også vildt sød, morsom (ind i mellem) og allerhelvedes god til frokoster.

 7. julie skriver:

  Joehh, Anna… vi har jo vores fantastiske logo, og det skal indgå. Vi har desværre ingen penge til illustrationer, men hvis du vil udføre noget pro bono arbejde der jo vil blive set af rigtig mange børnebibliotekarer, så kan vi da nok finde et sted at putte det på 🙂

 8. Mette skriver:

  Åh jeg ved sgu ikke rigtigt… Jeg er jo mere bare typen, som borer børn i tænderne, mens jeg lader som om, at jeg er både sjov og flink. Overvejer lige om jeg skal søge… Lyder faktisk som en meget sjov udfordring..Hmmm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.