Sjæl i flammer?

Er du en ildsjæl?

Er du børnebibliotekar eller noget ved børnekulturen?

Er du medlem, eller kan du lokkes til at melde dig ind i BØFA? Ved du, hvad BØFA er?

(BØFA er børnebibliotekarenes faggruppe under vores fagforening BF – Bibliotekarforbundet. Vi arbejder for at fremme formidlingen af børnekultur og børnelitteratur, for at skabe netværk i mellem fagpersoner, for at udvikle området og for at blande os så mange steder som muligt, hvor det handler om vores fag, vores passion, og hvor vi kan gøre en forskel. Vi afholder de fedeste konferencer og temadage og vi styrer for VILDT!!!!)

Vi sidder i øjeblikket 4 personer i BØFA´s bestyrelse, og vi keder os ikke. Efterårets store projekt er vores nye hjemmeside – se den gamle her – og den nye bliver meget flottere og pænere og mere moderne og nyere. Deraf betegnelsen Nye Hjemmeside. Noget af det fede ved den nye bliver, at den ikke kræver login og dermed også kan fungere som reklame og information til folk der ikke er medlem allerede. Og endnu federe bliver det, at vi skal stramme vores nyhedsbrev op. Det skal udkomme, og der skal være nyheder i det! Og gæt hvem der er ankermand?? Hvem tror I, er den nye redaktør på BØFAnyt? Hvem sidder på informationen, og dermed magten? Yessir – det gør jeg! MUUaaahhahaHAAAA! Viden er SÅ meget magt.

Og nu får du, som er børnekulturel ildsjæl af den ene eller den anden art, en helt unik chance. Du kan være med. Fra starten. Du kan være en af the founding fathers. Grundlægger, om man så må sige. Vi har brug for DIG. Spørg ikke, hvad BØFA kan gøre for dig, men hvad DU kan gøre for BØFA. Kom så, spørg!

Okay, så siger jeg det. Du kan være med i redaktionsgruppen. Vi mangler nemlig et fjerde medlem, og vi er blevet enige om, at vi gerne vil finde det fjerde redaktionsgruppe medlem her. Det er godt, hvis du kan skrive, men det er endnu bedre hvis du bare brænder for dit fag og gerne vil skrive noget fagligt relevant frivilligt foreningsarbejde på dit CV. Det gør ikke noget om du er nyuddannet eller har en milliard års erfaring, men humor er næsten et must. Og blik for relevante faglige nyheder og hvad der nu rører sig i børnekultur kredse. 

Det du får ud af det, er reelt ubetaleligt. Du får danmarks største netværk af folk i dit fag. Kontakter. Gode frokoster til møder. Sjov og udfordringer. Oplevelser og viden. Kvalitetstid med mig. Find selv på mere.

Meld dig! årrhh kom nu, jeg ved du sidder der og sitrer og vil så gerne. Du tør GODT. Vi er vildt søde. Især mig. Jeg er bare så nuser! Skriv til mig på julie@boefa.dk og kom videre med dit liv! Du ved, det her er lige dig!

Ps – mens vi venter på at ansøgningerne strømmer ind fra de mange bibliotekariske læsere, så kan vi more os med at klæde bibliotekaren ud her.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Sjæl i flammer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.