Slipper jeg slikket?

Måske.

Det var faktisk et meget fint foredrag i tirsdags. Umaro og Lone PowerPrinsesse havde nogle rigtig gode pointer, som man stort set ikke kan være uenig i. F.eks. kan jeg godt se, at det er klamt at drikke noget, hvor i der er en ingrediens, som jeg kunne bruge til at opløse et lig på fire dage med, hvis jeg arbejdede som lejemorder. Og jeg kan godt se, at selv om mine børn elsker skumslik, så er det klamt at give dem noget der stort set består af knogler fra døde dyr og farvestoffer og sukker.

 

Men vil det virke? Er muligheden for at træffe et oplyst valg, nok til at få mig til at vælge de sunde ting? Og hvis jeg ind i mellem vælger noget jeg ved er skidt for mig, betyder det så, at jeg ikke elsker mig selv?

Pigerne havde noget skumslik i skuffen. Der var fire stykker tilbage, og de fik to hver. Så sagde jeg til dem, at det var klamt. Og at det var lavet af knogler fra døde dyr. Agnes hørte mig slet ikke, hun havde kværnet sine. Klara sagde AAADDRRR og holdt sine ud foran sig i to fingre. Så kiggede hun undersøgende på dem. Og puttede dem i munden. Nysgerrigt.

Smager de godt? spurgte jeg. Mmmm, sagde hun.

Nå.

Men vi fik en virkelig lækker goodiebag derinde, så jeg må få læst den bog noget nærmere, og begynde at strø om mig med klamme facts. Jeg kan mærke, jeg bliver populær i mit nærmiljø. Det bedste i goodiebaggen var lækker kvalitets øko chokolade. Og dér virker det for mig, med det oplyste valg. Jeg kan sagtens smage, at det er god chokolade. Og uden at overdrive spor, kan jeg fortælle at jeg har været tre dage om at spise et stykke der var på størrelse med mit dankort. Så godt er det og så meget får man ud af det, at jeg kunne nøjes med to små bider om dagen ca.

Og jeg har ikke drukket cola siden Spanien.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

18 Kommentarer til Slipper jeg slikket?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.