Smoothievinder

Nå, men det regner, jeg skriver og længes efter slik. Og chokolade. Og popcorn. Og er begyndt på Greys Anatomi helt fra starten af.

Der skal findes en vinder af smoothies. Tak fordi I alle sammen gerne ville skrive tips – det ser ud som om vi er enige: mundrette stykker serveret lækkert, inden aftensmad, og revne ting i fars. Jeg har faktisk aldrig smagt de omtalte vindersmoothies, men det lyder som om nogen af jer kender dem og synes de er lækre. Kan være jeg skulle prøve dem.

Random org trak et nr (hvilket ps er svært, når nogen af jer skriver mere end en kommentar. Jeg er mega dårlig til at holde styr på numre så!) Men vinderen blev: Ann-Birthe. Din heldige rad! Så bliver de små børn glade.

Og nu skal jeg skrive videre. Har en apokalypse bogliste der skal være færdig inden d. 22. og jeg bliver ved med at finde på nye titler. Verden går under på så mange måder!

Dette indlæg blev udgivet i Give away, Hverdagsliv og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Smoothievinder

  1. Konen skriver:

    Har du aldrig prøvet innocent? Det er gudernes nektar! (Hvis du spørger den halvanden-årige i hvert fald. Vi andre nøjes med at beskrive dem som “Bedste smoothie i supermarkedet”)

  2. Elisabeth skriver:

    En “apokalypse bogliste”… Hvordan kan man andet end at elske dette job? 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.