Sommer

Mand, hvor er jeg vild med den her ferie. Det er da pragtfuldt, med alt det gode vejr. Jeg har det som om, jeg har været på ferie i flere ÅR, fordi jeg synes, jeg får så meget ud af tiden når det er godt vejr.

Vi har været i sommerhus ved Marielyst, med badning og grill og ren afslapning. Vi havde taget katten med, og jeg er så imponeret af den kat. Han holdt sig meget til os og huset, men gik også på nogle ture rundt i landskabet – og kom når vi kaldte. Det var lidt som at have en lille hund med.

Der er stadig en uge tilbage af ferien, og det er altså ikke meget jeg får skrevet. Jeg tænder ikke engang for min mac hver dag! Wauw 🙂

Børnene er søde, glade, brune trods faktor 30 og snart helt hvidhårede. Manden er ok, kun lidt rastløs, men han fordriver tiden med græsslåning, fodbold og Klaras nintendo, som hun har fået i 7 års fødselsdagsgave. Og jeg, jeg er helt afslappet og læser ca. en bog om dagen.

Jeg har læst Philip Pullman´s tre bøger om Sally Lockhardt. Og en eller anden gammel krimi. Nu er jeg i gang med Charlaine Harris´s bøger om Sookie og vampyren Bill, er nået til nr. 3, men har op til nr. 5 liggende. Og jeg er også i gang med Carries Dagbog 1, af Candace Bushnell. Den fik lidt dårlige anmeldelser, men jeg vil alligevel læse den.

Og så har jeg modtaget en læseprøve på en helt ny bog fra Cicero, som først udkommer til august. Jeg har læst de første 12 sider, og jeg ved allerede at det her er sommerens, om ikke årets, bedste bog. Der er lidt “To kill a mockingbird”, af Harper Lee, -stemning over den. Den er så godt skrevet. Den hedder Niceville på “dansk” og er skrevet af Kathryn Stockett. Mega gode anmeldelser og kæmpe stor i USA, årets bog dér i 2009 og måke også i 2010, men kommer altså først på dansk d. 26.8. Men jeg vil vente med at skrive mere om den her, indtil jeg har læst den færdig og den udkommer.

The Help - amerikansk cover

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Sommer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.