Støvler

Nu har der flere gange været udtrykt bekymring omkring, om jeg virkelig går rundt i de gamle converse sko i det her vejr. Det gør jeg ikke. Jeg har et par høje snørre Angulus, som er varme og lækre. Og som har set bedre dage. De er gamle og ikke særlig feminine.

Så man drømmer om nye støvler. Skulle det være gummistøvler, er MJ naturligvis leveringsdygtig. Meget mere elegant bliver en gummistøvle vist ikke:

MJ gummistøvle

Men egentlig går jeg mest op i sko om sommeren, for jeg kan bedst lide sandaler, eller sådan nogen som dem her:

mmmmmm

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Responses to Støvler

 1. Irene skriver:

  Julie, spørgsmålet er, kan de holde vand de røjsere? 😉

 2. Farmer skriver:

  Gummistøvler. Så er vi på hjemmebane.
  Pokkers at der ikke billedmulighed på kommentaren.
  Så sku’ du ha’ set et par, som din mand kunne låne.
  Så kunne i rigtig have promeneret ud ad skovstierne.

 3. kriss skriver:

  Wau, de nederste er lige min stil – hvad koster de så?
  Havde en latinlærer i gymnasiet som “faldt ned” fra sine høje gummistøvler og forstuvede foden – kæft hvor vi grinede.
  knus

 4. Singleton skriver:

  Jeg elsker de gummistøvler…

 5. Irene - fra Århus skriver:

  Ok de nederste er superfine, men hvor er det støvler grimme… og så er det lige meget om det er luksus gummistøvler.
  Men hver sin smag :0)
  Jeg krydser mine små buttede fingre…og det gør jesper også

 6. Lone skriver:

  Må nok erkende at jeg bare er FOR meget provinsbonde til at se det fede i det der tilsyneladende er mode lige nu. Jeg synes kilehæle er grimme! Det var de i 70’erne, og det er de også nu. Har til gengæld forelsket mig uhjælpeligt i et par røde MJ-sko med en lille sløjfe på den runde snude….SU og MJ er en rigtig dårlig kombi.

 7. Julie skriver:

  Men der er jo udsalg Lone, og du får glæde af dem resten af dit LIV!

 8. Karen Pedersen skriver:

  Hej Julie
  jeg kunne tænke mig at vide hvoe pokker du finder disse smarte gummi støvler med hæl.
  jeg har forsøgt at fiden nogen steder de kan købes, men kan ikke finde det rigtige sted.
  Så, vil du give adressen fra dig?
  På forventet optimistisk svar – Tak.

 9. janne skriver:

  Hej Jeg giver karen pedersen ret. De støvler er bare for fede, så: vil du give adressen/website fra dig så bliver jeg superglad. Hilsen Janne

 10. julie skriver:

  Hej Janne. Det er jo efterhånden en gammel model, da dette indlæg er fra januar 2006. Du kan forsøge dig med google og søge ord som marc jacobs rubber boots, eller gummistøvler – osv. Det eneste jeg kan finde nu er den her side http://www.stylebop.com/search.php?menu1=designer&menu2=3&special=&menu3=152&type=new&partner=google_stylebop_en&lang_id=2
  Men det er gummistøvlerne uden den der pelskant. Prøv også på http://www.net-a-porter.com – tror det var der, jeg så dem i sin tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.