Stadig i live

Omg jeg er sådan et skvat! I går aftes havde jeg sindssvagt ondt i mine arme. Jeg kunne nærmest ikke bevæge dem. Måtte tage smertestillende bare for at kunne sidde i sofaen uden pine!!
Aldrig mere vil jeg hakke!

Og da jeg gik ned for at hente Agnes, hos veninden på den næste vej, lagde jeg mærke til de andres fortove. Der er faktisk flere der har græs, selv om det er forbudt ifølge grundejerforeningen. Jeg har hørt de ser gennem fingre med det, hvis man slår det og holder det pænt.
Der var også et sted hvor det så sådan her ud. Og selv om det er vildt og de sikkert får skriftlige påbud fra bestyrelsen, så synes jeg helt ærligt stadig det er pænere end bar, tør jord.

20120506-161840.jpg

Nå. Hvor om alting er, så købte jeg sushi til aftensmad. Fordi jeg havde fortjent det!

20120506-161947.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Stadig i live

  1. AB skriver:

    Jamen, det er da fjollet, der skal være jord. Græs er da fint. Og ja, så slå det. men hvad er der galt med græs? Det forstår jeg ikke. Vi har græslignende ugkrudt, som vi slår. Og balkananemoner, som jeg sået i min iver for at være en guerilla gardener, der ruskede lidt i parcelhusverden. Det er smukt, men rusker vist ikke pokkers meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.