Tønder i tv

Jeg så den der dokumenter på dr1 i går aftes, om den såkaldte tønder-sag. Du godeste, altså, hvor er det skræmmende at den slags kan komme så langt ud, uden at nogen GØR noget. Der var jo masser af folk på skærmen, som havde mistanker, og mange som var direkte involveret, men ingen gjorde jo noget. Jeg mener, ALLE de der mænd, som reagerer på annoncen om en 18 årig pige – de kan da ikke ALLE sammen være psykisk syge eller have haft en problematisk barndom?? Nogen af dem må da have haft for 2 kroner brikker at flytte med, og have tænkt, hovsa, hun er da vist nærmere 10 end 18 år?!! Man kan da altså godt se forskel. Hvad foregår der inde i hovederne på de mænd?

Og don't even get me startet om hende der moderens veninde, som modtog alle de breve fra moderen, og som ikke tidligere er stået offentligt frem. HELT ærligt! Hvordan kan den kvinde læse de breve og IKKE ringe ned på kommunen og liiiiige lufte sin mistanke? Vi har dog indberetningspligt her i landet, hvis man har mistanke om at børn lider overlast! Hvordan kan hun bare sidde der og læse de breve i alle de år og ikke røre en skide finger?

Kommunen(erne) gider jeg slet ikke komme ind på. Ud over, at det værste er, at det kunne ske alle steder. Der er jo ikke en eneste kommune, der ikke har de samme problemer med for mange sager til for få sagsbehandlere, for få penge på budgettet og for meget bureaukrati.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Tønder i tv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.