Talent eller tumor?

Jeg siger det bare lige ud ikk?

Hvis nu ham der Hannibal der synger i Talent 2008 og er hysterisk glad, han var med i et afsnit af Grey´s Anatomy, så er det HELT sikkert at Dr. McDreamy ville finde en hjernetumor i hans hoved. Den slags utilregnelig opførsel er ALTID McDreamy´s clue – ind med kikkertøjne og elektroder og operationer på forsøgsniveau.

mc dreamy 

Han er ikke normal, det er han altså ikke. Og det er ikke fordi jeg har et problem med lykke generelt eller noget og jeg kan godt selv lide at se på den positive side af tingene. Men han er altså ikke normal. Han er skræmmende.

uuuhh 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Kommentarer til Talent eller tumor?

 1. Anne skriver:

  Nå, du kom først. Jeg sad lige og tyggede på, om jeg skulle skrive om ham. Han er unreal.
  Og nej, jeg har heller ingen problemer med lykkelige mennesker. Men jeg ser ikke lykke dér. Jeg ser mani.
  Talent for at være manisk? Jo tak, det synes jeg nok han har.
  Måske skulle man sende ham en tur til USA. Det kunne være at han kunne få økonomien lidt op at køre igen med den energi. Eller at de kunne få ham lidt ned på jorden. Win-win.

 2. Lene skriver:

  Hej J,
  Jeg kan ikke finde en kontaktadresse på dig. Hvad gør man, når man gerne vil skrive dig en fan-mail?

 3. Mette B. skriver:

  Haha… jeg skulle altså have set dén udsendelse. Øv. Han slår altså Ole Henriksen? Nå nej, jeg ser altså for lidt fjerner.

 4. julie skriver:

  Lene – fan mails og så videre kan sendes til thejulesrules@gmail.com 🙂
  Ole Henriksen er faktisk både naturlig, afslappet og zen i sammenligning med ham her…

 5. Milea skriver:

  Efter at have set ham optræde på den måde, kan jeg da slet ikke forholde mig seriøst til hans præsentationer i “Den 6. sans”…

 6. Lillemor skriver:

  Det værste er sgu da, at manden er hjemmehjælper. Er det i sig selv ikke lidt off?

 7. yanita skriver:

  nå, er helt vildt med grey’s anatomy. har set alle episoder på surfthechannel og kan ikke vente på den nye sæson, som startede i går i usa. er sikker på at man kan se den nye episode om et par dage…

 8. Malene Klejs skriver:

  Dejligt at møde andre ligesindede her. Jeg ser ikke et gram af talent hos ham, derimod ser jeg en form for manisk overgearet opførelse, der er ud over det normale. Jeg har arbejdet med psykiske handicappede mennesker som minder meget om Hannibal, og der er det vigtig at have respekt for deres særlige sindelag og forholde sig til den de nu engang er.Om Hannibal er psykisk forstyrret, er jeg ikke i stand til at vurdere, men talent er det ikke. Hannibal er helt sin egen, og så kan man gøre op med sig selv om man gider spilde mere tid på ham. Ole Henriksen kan jeg godt lide, (min mand er STOR fan) selv om min for”dansk”ede hjerne indimellem tænker at alt den skamrosen er lige i overkanten. Men måske er det snarere mig ( og Janteloven) der problemet end Ole Henriksen?..Jeg ser ihvertfald hans programmer. D. 6 sans ser jeg derimod aldrig!!

 9. julie skriver:

  Jeg aner ikke hvad I snakker om, med det der den 6. sans??
  Men jeg elsker også Ole Henriksen. Synes ikke rigtig man kan andet.

 10. Krydderkværnen skriver:

  Jeg giver dig fuldstændig ret Julie. Den mand giver mig myrekryb!

 11. julie skriver:

  Hej Agnes – mange tak – det er da en kompliment der vil noget. I følge mine kilder, kan vi købe sæson 4 fra d. 28.10. Og mens vi venter, så kan vi jo gense SATC the movie på dvd fra d. 14.10.
  Husk ham der McDøende – han var faktisk den lækreste. Kan vi kalde Dr. Karev noget? Han er jo også hot… DrEvil?

 12. Agnes skriver:

  Hejsa – altså med det billede bliver min tankegang jo endnu engang sporet ind på McDreamy, McSteamy, McRebound og alle de andre. Julie, du er så velinformeret, præcis hvornår i oktober er det 4. sæson udkommer? Og hvor skal jeg gå hen at købe den, for at det er mest økonomisk? Jaja, jeg kunne jo lige så godt google mig frem, men spørger lige dig….du er jo bedre end forbrugermagasin og biblioteksvagten tilsammen (se, lige præcis den kompliment har du nok ikke fået før…:-))

 13. Marie Louise skriver:

  Jules,
  Så kom der lige det indlæg hvor jeg ikke længere bare kan læse uden at kommentere, så giver mig hermed tilkende som læser og fan. Har fulgt dig på sidelinjen siden en af mine sindsygt gamle undervisere på bib.skolen KBH helt uventetet droppede et link til din blog. Så følte man sig lige lidt bagefter…
  Anyway, det jeg vil sige er blot at jeg er lykkelig for at Hannibal er ude – havde de ondeste mareridt om ham og et klovnekostume og turde ikke være alene hjemme fredag aften. Min store pige syntes derimod at han var toppen. Scary.
  Og ang Ole H. så kan man da kun elske ham. Han er glad på den helt glade måde. Ikke manisk, bare glad. Og glad. Og så danser han med sin kat hver aften. Og så hedder hans kat næsten det sammen som min yngste pige… og din ældste 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.