The big 3…øhh 2

Er det for tidligt at blive skuffet på sin fødselsdag, når de eneste der indtil nu har ønsket en tillykke er Trendsales – i en sød sød personlig mail – og Facebook, med en note, hvor de skriver at “Alle os hos Facebook ønsker dig en god dag!”???

Ai, okay, Klara og stoffer vækkede mig med sang, og de sødeste af de søde læsere har også været hurtige på tasterne herinde. Og de to piger jeg deler fødselsdag med har sms´et.

Ja, jeg er for krævende og ja, det er for tidligt. Kl. er kun lidt i 9.

Tager til træning nu og GLÆDER mig til alle pakkerne udenfor døren, når jeg kommer hjem. Blev der sagt!

Nårh ja, og PS – hvor utaknemmeligt af mig ikke at nævne det – på trods af at klokken kun er 9, så har Agnes allerede givet mig to fulde lortebleer! Så dér er da i hvert fald ét menneske, der har forstået værdien af at levere en god, hjemmelavet og personlig pakke. Eller to…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til The big 3…øhh 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.