Tim Finn

Nå, men min veninde Marie har billetter til Tim Finn i morgen, i amager bio. Man kan se mere om ham her http://www.myspace.com/timfinnmusic og her http://www.timfinn.com/news.htm

Marie skal så hjem til Jylland, og så spurgte hun om jeg ville have dem. Det ville jeg gerne, men jeg har aftenvagt (fordi alle stadig er syge), så jeg kan desværre ikke tage til koncert.
Så forær dem væk på din blog, sagde Marie. Det være hermed gjort, hvis nogen vil have dem? Man kan hente dem hos Marie, på østerbro eller på et stort bibliotek i city, hvor hun pt nærmest bor.
Og jeg har virkelig nydt min fridag. Jeg har læst to bøger. Den nyeste i serien En ulykke kommer sjældent alene, af Lemony Snicket. Og så den nyeste af Maria Eriksson. Sådan noget forfærdeligt selvbiografisk noget. Meget populært, og frygteligt, men ikke helt min stil.
Hvad der til gengæld ER min stil er, at i morgen når jeg skal have aftenvagt, så har jeg lovet at købe noget city-sushi med til en trængende kollega, der jo bor langt ude på landet. Og så kan jeg jo lige så godt købe lidt med til mig selv også, ikke? Man skal jo have lidt aftensmad…
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Tim Finn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.