Bogudsalg My Way

Nu kan man sige meget omkring kvalitet og lødighed og kultur og alt det gejl, men det vil jeg undlade. Her på bloggen er der som bekendt god plads til det useriøse, det underholdende, det tøsede.

Således også indenfor litteraturen. Fuck Houellebecq og Dostojevskij – mine læsere vil vide, hvad de kan få af billig chick lit! Ja, vi ved godt det ikke er stor kunst, men vi forbeholder os retten til at være ligeglade og le mens vi læser det.

På årets bogudsalg er der flere gode muligheder for at få suppleret sin samling af Chick lit.

Man kan f.eks. starte med Kathleen Tessaro's Elegance, der er en velskrevet og underholdende historie om en pige, der gerne vil imponere sin svigermor, sit arbejde og sin kæreste. Og så en dag finder hun en bog, der kan hjælpe hende med alt det. Jeg har læst den, og jeg kunne lide den. Før 99 kr. nu 39,95.

Elegance

Derefter bør man også købe Pigernes håndbog i jagt og fiskeri, af Melissa Bank. Melissa er amerikaner og historien er meget new yorker agtig, synes jeg. Men Ms. Bank skriver super godt og denne roman er så bred, at folk der normalt synes chick lit er for fjollet, nok ville få en god læseoplevelse alligevel. Den er ikke spor fjollet. Hendes næste roman, Wonderspot (som desværre ikke er på udsalg), kan jeg også på det kraftigste anbefale! Egentlig mere bare lit end chick lit, men I ved, lige så snart noget handler om en kvinde og en mand og noget udvikling i livet, så sælger det mere, hvis man kalder det chick lit og laver forsiden pink. Sådan er verden bare.

Jag og fiskeri

Med små bogstaver står der "forrygende morsomt og kærligt portræt af singlekvinder i 30'erne" – det er ikke løgn. Men jeg synes nu portrættet er af kvinder generelt, og ikke kun de single af dem. Før 99 kr.. nu 29.95.

Pendanten til chick lit er jo så dick lit, ikke? Eller det pænere lad lit. Er man en mand, eller vil man gerne læse om mænd, så kan man overveje John O'Farrel's Det bedste en mand kan få. Jeg begyndte en gang at læse den, men jeg blev afbrudt og har ikke taget den op igen. Hvis nogen kender den så sig til. Der står den handler om "en underholdende lektie i, hvad der sker, når ægteskab, faderskab og modenhed ikke lige indtræffer samtidig". Hvis I spørger mig, så lyder det bare plain sørgeligt, hvis det skulle ske. Men det virker alligevel genkendeligt et eller andet sted?? Før 249 kr., nu 59.

Mænd, tss!

Sidst men ikke mindst, så er det da også lidt sjovt med den her af Belle de Jour, En callgirls intime bekendelser. Måske ikke så traditionelt chick lit, men der er da en stilet på forsiden… Og så er den skæg, fordi den var en blog før den blev en bog. Jeg har læst den, og jeg var ikke sådan "hurra, den bedste bog nogensinde…" men bloggen vandt trods alt en eller anden pris i 2003 for bedst formulerede weblog. Så helt skidt er det ikke. Den er sjov og interessant. I kan også læse Grith's anmeldelse her. Og nej, jeg kunne ikke finde et større billede. Før 249 kr., nu 29.95.

blog-bog

Hvis der er nogen som kender til andre chick lit bøger på udsalg, som jeg har overset, eller som ikke er i mit katalog, så må I meget gerne sige til.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Bogudsalg My Way

 1. Lone skriver:

  Mangler lige den rigtige børnebog til en 4-årig pige….hjææælp? Og mnår jeg nu alligevl er i boghenadlen i dag, så ryger fiskeribogen vist med 😉

 2. Lone skriver:

  Altså – jeg KAN godt stave, men ikke ramme de rigtige taster 😉

 3. Lone skriver:

  Og btw…så er jeg i besiddelse af en russisk udgave af “Idioten”. Godt nok på englsk, men aldrig læst 😉 Og så er der røde sidetal, ha ha

 4. Lotte skriver:

  Hvor mon du har fundet bøgerne til de priser? Har søgt på flere sites – eks. Gad.dk og ka’ ik’ hitte dem SÅ billige?

 5. Julie skriver:

  Lotte – mit katalog er fra den der B.O. bøger. Der ligger bl.a. en i rødovre centeret, hvor jeg så bøgerne og fik kataloget.
  Lone – der er mange gode bøger til en 4 årig. Er hun til prinsesser? Så er de der sofie fehår meget populære. Er hun lidt den frække type? Så er Lille Frø og Mustafas Kiosk af Jakob Martin Strid rigtig sjove. Skal det være fra bogudsalget? Så så jeg at man kan få den der hedder Da Børge blev gennemsigtig, af Morten Ramsland og illustreret af Lise Arildskov. Det er god dansk kunst og du kan få den for 29.95 på udsalget.

 6. Lone skriver:

  Tak – vidste jeg kunne regne med dig. Jo, det var faktisk en udsalgsbog jeg mente, eller bare een der passer til en 4-årig.
  Ihh…sidder og venter på et opkald, så jeg kan ikke gå nogen steder endnu. Har jo (¤%%#”&%¤#”#%¤) givet dem fastnet nummeret..dumt, Lone!

 7. Lotte skriver:

  Ahh…thanks! Jeg er nok bare for vant til at arbejde i åbningstiderne og derfor bruger netshops som en tosse.
  Hmm..måske skulle jeg prøve at besøge en fysisk butik…one foot at a time…

 8. lene nehlsen skriver:

  oh.. Jeg har vist læst alle dem du viser der. Bortset fra at den der luder-bog kom jeg ikke helt igennem. Syntes den var voldsomt kedeligt skrevet, det saftige emne taget i betragtning.
  Hilsen Snerpen

 9. Grith skriver:

  Hey;-) Tak for linket, det var sjovt lige at støde på;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.