Ting der virker

Uden på nogen måde at tjene noget på det her, og uden nogen sponsorer eller noget som helst, vil jeg gerne anbefale dig to ting der virker. Til hår. Måske husker du hår indlægget fra starten af året? Jeg begyndte at tage noget kosttilskud, som jeg fik fra en tysk hjemmeside. Jeg tog dem i en md og DE VIRKEDE! Efter den md havde jeg fået det her nye hår! 20140507-184220.jpg

Se! De høje tindinger bliver fyldt ud! Om det så er fordi jeg er mindre klog end jeg plejer at være det ved jeg ikke, men efter den ene md. var der vitterligt kommet gang i nye hår.

Faktisk forstod jeg det slet ikke. Men jeg fik en hemmelig drøm om at tage de piller i mere end en md, jeg synes bare de var dyre. Over 600 kr. for 3 mdr. mere… det var ikke lige en prioritet.

Men så tog jeg til Italien på den der bogmessetur. Og pludselig, i Bologna, går vi forbi et Farmacia, hvor de reklamerer for dem i vinduet! Jeg går ind og snakker lidt med en dame, og ud kommer jeg, med en kæmpe æske med 3 mdr.´s forbrug, for under 500 kr.

Og nu har jeg så taget dem siden, og der kommer stadig mere hår. Det er simpelthen blevet kraftigere. Jeg fælder mindre og nye hår vokser. Til gengæld synes jeg det ser svagt ud som om mange af de nye hår er grå… men det kan jeg næppe klandre produktet for?

Så spurgte jeg en klog dame jeg kender, hvorfor sælger de ikke de her Innéov piller herhjemme? Når nu de rent faktisk virker? Så sagde hun, at det er fordi når noget virker i DK, så skal det godkendes som lægemiddel og må ikke sælges som kosttilskud, og den godkendendelse tager årtier at opnå? Kan det virkelig passe? Og er det så det samme som, at ingen kosttilskud herhjemme egentlig virker?

Nå. Men de virker altså for mig, de piller. Er det ikke fantastisk?

Den næste ting er en stort set magisk hårbørste. Jeg kom gående på gaden og så et skilt foran en frisør – “køb vores magiske hårbørste! Kampagnepris!” eller noget i den stil, stod der. Og med de døtre jeg har og deres voldsomt lange og tykke og natur-semi-krøllede hår, så er hårbørstning en daglig torturseance. Så den købte jeg. Og den virker også! Det går nemmere, hurtigere og færre af os græder. Jeg overvejer stadig seriøst at gå ned til frisøren og takke hende, for at sælge mig den. Crazy stuff. Det er denne her – WET brush, fra HH Simonsen. Så, det var det. Selv i disse kyniske tider, kan det lade sig gøre at modtage råd og vejledning og købe ting der rent faktisk virker og ændrer ens hverdag til det bedre, og så er det også en omgang gratis reklame værd.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Ting der virker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.