Tori Amos koncert

Fantastisk oplevelse! De første to numre frygtede jeg lidt at mine forventinger havde været for høje, men så havde hun ellers varmet op, og så kørte det bare derud af. Man blev helt suget ind i det her specielle univers med hende, og hendes klaver, og jeg fandt flere gange mig selv med tårer i øjnene fordi det bare var så smukt. Nogen gange fatter jeg slet ikke, at nogen mennesker bare er født med så meget talent – den stemme hun har, er simpelthen en gave fra Gud, det kan ikke være andet!

Husets Hiphopper var jo taget med, og han klarede det godt må man sige. På et tispunkt læner han sig over og hvisker; tror du bare hun bliver ved med at spille? Øhh ja? Det håber jeg da?? Jammen tror du ikke der kommer nogen trommer eller noget? 🙂 Nej, det gjorde der ikke, så han måtte undvære sit beat, den gamle hjemmedreng. Tilgængæld havde hun 4 forskellige klaver-instrumenter på scenen og ind i mellem spillede hun på 2 samtidig!

Fantastisk oplevelse. Opløftende, varm, lidenskabelig og speciel. Hun var fuldstændig som jeg havde regnet med, og det er sjældent man hører nogen live, hvis stemme lyder præcis lige så godt uden alt det tekniske ind over.

Opvarmingen var også god - en ung fyr ved navn Tom McCray, eller sådan noget. Hans stemme var også fantastisk, og jeg tror jeg har hørt ham før. Jeg tror, det var ham som også spillede opvarmning til Sheryl Crow for 4 år siden?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to Tori Amos koncert

  1. Liza skriver:

    Hvor er jeg glad for, at du havde sådan en dejlig koncert. -Og glad for, at din “hjemmedreng” overlevede 🙂
    Knus fra mig, der er nede i et hul for tiden, derfor kommer der ikke så meget fra mig i øjeblikket…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.