Træthed

Hold da kæft, hvor har jeg sovet lidt i nat. Faktisk, har jeg kun sovet rigtigt mellem 05 og 8.30, og det var en forvirrende og rastløs søvn, på sofaen i stuen, fyldt med drømme om at gå i panik i en legetøjsbutik, fordi jeg skulle nå at købe så meget tøj som muligt til Klaras My Little Ponies. Tøjet kostede kun 9 kr. pr. sæt mand, så det gjalt om at hive så meget som muligt til sig!

Joh, Klara holdt mig vågen. Hun græd ikke og hun havde heller ikke feber, men hele hendes lille skoldkoppe-plagede korpus kløede tilsyneladende så voldsomt, at det var nødvendigt for hende at rotere uafbrudt om egen akse. I min seng. Hun kunne bare slet ikke gøre det i sin egen seng. For SÅ græd hun samtidig.

Jeg har skaffet sådan noget zink-fidelihut fra Aderma, som kan sprayes på, og det virker sådan set godt nok. Når det får lov at komme på. Hun skriger nemlig op og hyler at det kilder, når jeg prøver at spraye hende.

Og nu er jeg så på aftenvagt til 20. Glimrende kombination. Ingen søvn, mens, 1 times køretur og så vagt til 20 og så 1 times køretur igen. Prøv det, prøv det! Det er så moderne at udfordre sig selv jo.

Så nej, jeg er ikke skruk. Der skal ikke komme flere uheld/lykketræf, ikke flere fredsforstyrrere, ikke flere afbrydelser eller senge-tyve. Hende jeg har skal være meget større først. Nogen gange ved jeg faktisk ikke engang om jeg har lyst til at få flere børn. Jeg ved slet ikke om jeg egner mig til det. Men så tænker jeg, at JEG her og nu er tilfreds med et barn, men JEG om 20 år vil nok gerne have mere end et. Og det er man jo så nødt til at tage højde for nu. Og jeg ved godt jeg sagde, at når jeg havde egen vaskekælder, opvaskemaskine og mand med ordentligt job, så ville jeg overveje det. Og jeg overvejer det og tænker – nej. Ikke endnu. Så lad os bare snakke om noget andet. Måske skulle jeg sætte som krav, at jeg vil giftes først… SÅ skulle jeg være sikret mange år frem!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Responses to Træthed

 1. Karen skriver:

  Hej
  Bare et hint. Min datter (2 1/2) har også lige haft skoldkopper. Efter 2 nætter uden søvn ringede vi til lægen og fik lov til at give hende 1/2 allergipille (fx clarityn) for kløen og 7 1/2 ml panodil. Det hjalp og hun sov hele natten. Spørg evt vagtlægen om det er ok…bare et hint 🙂

 2. Julie skriver:

  Jeg havde faktisk tænkt lidt på det med panodilen… tror jeg vi prøver i aften. For det er også synd for hende, at hun ikke får sovet. Tak, Karen!

 3. Lisbeth skriver:

  Hej Julie… Emma havde en milliard millin “lopper” som selv kaldte skoldkopperne og det eneste der tog kløen ved hende var Aloe Vera sprayen…. Go bedring.

 4. Kirsten skriver:

  Føler med dig.. Synes faktisk, jeg kan mærke din træthed helt ind i egen krop og sind…
  Håber I sover godt i nat.

 5. Bloggerella skriver:

  Hej Julie. Bare en opfordring fra et enebarn gennem 14 år… Man sætter virkeligt pris på søskende når de så kommer. Der er jo ingen der siger, at børn skal komme lige i rap. Men ud af mine erfaringer som enebarn har jeg udledt, at jeg ikke skal have et enebarn – det er lidt kedeligt i længden…

 6. tine skriver:

  Hej Julie
  selvfølgelig er det første man ønsker ikke en baby, når man i forvejen har et sygt barn,da det er få børn jo også handler om at have overskud. Jeg kan sagtens forstå dig men tror nu ikke at klara ender som enebarn.
  Så igår en stor-familie i tv. Tror det var 9 børn de havde. Moderen sagde at hun simpelthen ikke forstod de forældre, som kunne sige at de havde fået nok (!?) efter 2 eller 3 børn.
  Og det satte også nogle ting i gang hos mig. For hvorfor er det egentlig vi stopper ved de 2 eller 3 børn? Hvad er det egentlig der sætter de begrænsninger..eller skulle jeg spørge hvem?
  Fortsat god arbejdslyst og god køretur hjem..og god nattesøvn 🙂

 7. Mette Baecher skriver:

  Vi brugte Zyrtec til vores datter, da hun havde skoldkopper. Der var også vagtlægen der anbefalede dette. Zyrtec fåes i flydende form og smager dejligt.

 8. Mille skriver:

  Julie, der er jo ikke nogen der siger, at man SKAL have to børn, vel?
  At have et barn er også helt ok 😉
  (- skrev hende med de fire af slagsen og ønsket om flere!)

 9. Jens skriver:

  1 barn er da for lidt – selv i Vanløse !

 10. Julie skriver:

  Marie, du er fantastisk. Ingen tvivl om det. Tænk så, hvor fantastisk det havde været, med TO af din slags?? Tænk, hvad I kunne udrette som gruppe? Jeg tænker Verdensherredømme, Universel magt og anerkendelse…den slags. Jeg er sikker på, at du er et fantastisk enebarn, men Klara får en søster en dag. Som jeg selv har, og som jeg har meget gode erfaringer med. Og her gider jeg ikke høre noget fra de der pessimister som påstår, at jeg kan risikere at få en dreng. Det sker bare ikke, ok. Den slags taler vi ikke om. Hvad i alverden skulle vi også kalde sådan en? “Ham der ovre”?? Drengenavne er meget svære at finde på.

 11. Marie skriver:

  Ud fra MIN erfaring som enebarn, så stop nu. Ud fra min kærestes erfaring som storebror, så stop nu. Jeg er enebarn og jeg er fantastisk. Min kæreste er ikke enebarn, og vi er begge enige om, at jeg er den mest fantastiske af os. Han er så enig faktisk, at han har besluttet at vi kun skal have 1 barn…hvorfor!? Fordi enebørn er fantastiske. Og mere havde jeg så ikke at sige…bortset fra god bedring til Klara.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.