Træthed

Hold da kæft, hvor har jeg sovet lidt i nat. Faktisk, har jeg kun sovet rigtigt mellem 05 og 8.30, og det var en forvirrende og rastløs søvn, på sofaen i stuen, fyldt med drømme om at gå i panik i en legetøjsbutik, fordi jeg skulle nå at købe så meget tøj som muligt til Klaras My Little Ponies. Tøjet kostede kun 9 kr. pr. sæt mand, så det gjalt om at hive så meget som muligt til sig!

Joh, Klara holdt mig vågen. Hun græd ikke og hun havde heller ikke feber, men hele hendes lille skoldkoppe-plagede korpus kløede tilsyneladende så voldsomt, at det var nødvendigt for hende at rotere uafbrudt om egen akse. I min seng. Hun kunne bare slet ikke gøre det i sin egen seng. For SÅ græd hun samtidig.

Jeg har skaffet sådan noget zink-fidelihut fra Aderma, som kan sprayes på, og det virker sådan set godt nok. Når det får lov at komme på. Hun skriger nemlig op og hyler at det kilder, når jeg prøver at spraye hende.

Og nu er jeg så på aftenvagt til 20. Glimrende kombination. Ingen søvn, mens, 1 times køretur og så vagt til 20 og så 1 times køretur igen. Prøv det, prøv det! Det er så moderne at udfordre sig selv jo.

Så nej, jeg er ikke skruk. Der skal ikke komme flere uheld/lykketræf, ikke flere fredsforstyrrere, ikke flere afbrydelser eller senge-tyve. Hende jeg har skal være meget større først. Nogen gange ved jeg faktisk ikke engang om jeg har lyst til at få flere børn. Jeg ved slet ikke om jeg egner mig til det. Men så tænker jeg, at JEG her og nu er tilfreds med et barn, men JEG om 20 år vil nok gerne have mere end et. Og det er man jo så nødt til at tage højde for nu. Og jeg ved godt jeg sagde, at når jeg havde egen vaskekælder, opvaskemaskine og mand med ordentligt job, så ville jeg overveje det. Og jeg overvejer det og tænker – nej. Ikke endnu. Så lad os bare snakke om noget andet. Måske skulle jeg sætte som krav, at jeg vil giftes først… SÅ skulle jeg være sikret mange år frem!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Kommentarer til Træthed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.