Skoldkopper

Klara har fået skoldkopper. Det er klamt at se på, og meget synd for hende. Hun vil gerne have "de der pletter" væk, men det kan man jo ikke sådan lige. Især er der en på maven, hun har set sig sur på. 

Det er heldigt hun får dem nu, inden stoffer starter arbejde på fuld tid, for så brænder det i det mindste ikke helt på herhjemme. Men det er nu stadig svært at få det til at gå op. Jeg har barns første sygedag i dag, og i morgen har stoffer fri. Men hvad så med fredag? Og min ene kollega er på ferie og min anden kollega er indlagt med blodforgiftning i et ben! Ikke den bedste uge til mere mandefald.
Den historie med blodforgiftningen bør forresten stå som en lysende advarsel til mig. Hun købte et par nye sko, hun fik en vabel. Der kom snavs i og nu har hun så blodforgiftning i det ene ben. Og vi ved ikke engang om det var nogle virkelig lækre nye sko!
Var på barselsbesøg i går. Meget lækker baby. Er stadig slet ikke skruk nok. Og nu har ham den anden jo ellers fået fast arbejde. Hvilken undskyldning kan jeg så finde på?? 
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Skoldkopper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.