Skoldkopper

Klara har fået skoldkopper. Det er klamt at se på, og meget synd for hende. Hun vil gerne have "de der pletter" væk, men det kan man jo ikke sådan lige. Især er der en på maven, hun har set sig sur på. 

Det er heldigt hun får dem nu, inden stoffer starter arbejde på fuld tid, for så brænder det i det mindste ikke helt på herhjemme. Men det er nu stadig svært at få det til at gå op. Jeg har barns første sygedag i dag, og i morgen har stoffer fri. Men hvad så med fredag? Og min ene kollega er på ferie og min anden kollega er indlagt med blodforgiftning i et ben! Ikke den bedste uge til mere mandefald.
Den historie med blodforgiftningen bør forresten stå som en lysende advarsel til mig. Hun købte et par nye sko, hun fik en vabel. Der kom snavs i og nu har hun så blodforgiftning i det ene ben. Og vi ved ikke engang om det var nogle virkelig lækre nye sko!
Var på barselsbesøg i går. Meget lækker baby. Er stadig slet ikke skruk nok. Og nu har ham den anden jo ellers fået fast arbejde. Hvilken undskyldning kan jeg så finde på?? 
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Skoldkopper

 1. Irene skriver:

  Så var det altså skoldkopper, der var på vej.
  Håber ikke det er alt for slemt for hende (og jer), god bedring:o)
  Tak for en hyggelig weekend.

 2. Lone skriver:

  Læs nu det blad der, og SÅ skal du nok blive skruk! På trods af deres hærgen, så er en søskend det bedste man kan give sit barn.

 3. tine skriver:

  Det var da synd for Klara… hvis det klør meget kan du evt smøre med zink-liniment.

 4. Julie skriver:

  Sidste gang var jeg meget skruk. Og uheld er ikke så nemme nu, med spiral og alt det. Der skal mere end et uheld til, før jeg får den ud.

 5. Navlepilleren skriver:

  Skruk?
  Det var du da ikke sidste gang så skulle det nu være nødvendigt? Et lille uhenld burde vel være nok..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.