Tusind tak for gode svar

Jeg er virkelig glad for alle de gode kommentarer angående dræn, som jeg fik i går. Det er dejligt at høre, at for langt de fleste er dræn en succes.
Jeg er heller ikke i tvivl om, at hun skal have dem. Jeg kan slet ikke holde ud at tænke på, at hun måske går rundt med smerter og bare har vænnet sig til dem, fordi det "altid" har været sådan.

Nu er det eneste problem, at stoffer skal aflevere eksamensprojekt samme fredag kl 12. Han vil arbejde frem efter at blive færdig torsdag, men han kan jo ikke love noget, når det er gruppearbejde.
Vi kunne ikke få en anden tid til dræn, fordi narkoselægen kun kommer ud til ørelægen en gang i mellem, og hvis vi ikke kunne d. 19.11. så ville der gå flere mdr. inden narkoselægen kom igen.
Klara fik den tidligste tid, kl 9, men det bliver hårdt nok for hende, ikke at må få lidt bryst og hendes morgengrød, da hun jo skal være fastende.
Jeg tænker på, at prøve at vænne hende fra morgenbryst op til d. 19. så det ikke bliver sådan et chok for hende, at hun pludselig ikke må få og så alt det andet oven i.
Men jeg har slet ikke lyst til at stoppe med at amme. Slet ikke.
Jeg ved godt, at hun er gammel nok og sagtens kan lære at leve uden. Men jeg tror på, at det stadig er godt for hende. Måske er det netop pga alt det gode i mælken, at hun ikke har haft mere end en enkelt betændelse i øret?? Måske ville det have været meget værre, hvis hun ikke var blevet ammet?
Jeg ville ønske, at vi bare kunne droppe morgenamningen og at hun stadig kunne få, når hun skal i seng. Det er sådan en dejlig afslappende måde for hende, at falde til ro på. Jeg er bare ikke sikker på, om hun kan finde ud af, at hun godt må få om aftenen, men ikke på andre tidspunkter?
Men man kunne måske finde noget andet, hun ville nyde og slappe af til før hun skal sove?
Måske er det også pga alt det skrigeri med hende, da hun var lille (0-6 mdr) Jeg synes, hun har skreget sin rimelige andel her i livet.
Åh, det er så svært at finde ud af. Jeg ved måske godt, hvad der ville være det rette at gøre, men jeg er ikke klar. Jeg har ikke lyst til at stoppe.
Jeg kan tydeligt mærke på stoffer at han synes vi bare skal stoppe, at det ville være det nemmeste for klara. Og jeg ved også, at han nok har ret. Men jeg kan bare ikke. Jeg har ikke lyst.
Jeg ved også godt at det nok bare bliver de første par dage, som er hårdest…
I går aftes var jeg i biffen og ude at spise sammen med rytmik-mødrene, så klara faldt i søvn uden bryst. Det kan hun jo sagtens – bare ikke når jeg er i nærheden. Men så kl 4 begyndte hun at vågne og hun var TOSSET. Det var tydeligt at hun var mere gal end ellers og fandme ikke bare ville sove videre, når hun ikke måtte komme over til os. Til sidst tog stoffer over, men hun blev VED med at vågne hele tiden, og være sur. Efter et par timer faldt vi endelig i søvn allesammen og vågnede først 8.20 så stoffer var lige ved at komme for sent i skole (kl 9)
Ellers var det en hyggelig aften ude. Vi så Kongekabale og den er da overraskende god, af en dansk politisk thriller at være.
I dag har jeg så aftenarbejde. Der er varslet øjenbetændelse i vuggestuen, så jeg holder noget øje med klara. Det helt typiske ville jo være, hvis hun fik sit i morgen, når jeg skal på arbejde fordi jeg skal holde et foredrag for 200 4.-6. kl. om pigebøger…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.