Ugens tåbeligste google-søgninger

Hold da op, det hitter i denne uge med tåbelig søgninger.

1) en stakkel har søgt på "sex med gummistøvler" og fundet ikke alene min blog, men også http://lisa.smartlog.dk/ og http://dorthe.smartlog.dk/dagens_brok.html og http://sari.smartlog.dk/03-2005.html   Lidt mange blogs på den søgning, men nok lidt for lidt af det vedkommende egentlig ledte efter. Håber jeg da.

2) Søgningen "hader livet" – den synes jeg er lidt sær også. Hvad håber man at finde på google med den? Artsfæller??

3) en af mine absolutte favoritter – "Jeg er stadig ok" – og så var den oven i købet trunkeret, så det er altså sætningen som sådan man leder efter. På Google. Tror man google er en slags magic 8 ball, som kan svare? Og ville svaret så ikke blive; nej du er ej! ikke når du sidder og søger på den slags! Søg hjælp nu!

4) ugens absolut bedste – " pik er 9 cm 160 cm". Man kommer jo nok ind på min side med den, fordi jeg også er 160 cm høj og før har nævnt det. Kan godt huske jeg engang skrev et indlæg om en valgplakat jeg så, som nogen havde udøvet hærværk på, og skrevet Min pik er størst, som mandens slogan under det fine billede af hans ansigt… Men mit forsigtige gæt er, at denne google søger blev slemt skuffet over at finde min blog som allerførste hit på den søgning. Han blev heller ikke hængende længe, kan jeg se. Og nu skriver jeg HAN, for det går jeg bare ud fra at det er. Mon han håbede på at finde en slags scala? A la – "hvis du er 160 cm høj, så er din pik normal, hvis den er 9 cm lang" ??? Så synes jeg stadig det er en noget upræcis søgning. Den søgning havde aldrig bestået eksamen i informationssøgning på Danmarks Biblioteksskole, det kan jeg godt sige jer!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Ugens tåbeligste google-søgninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.