væske i mellemøret og ferie

Så var vi ellers til lægen idag. Klaras trommehinde er vokset fint sammen, men hun havde stadig lidt væske på mellemøret. Så jeg fik besked på at købe nogen næsedråber (iliadin?) i håndkøb og give hende dem to gange om dagen i en uge. Det har jeg så købt nu, men der står på dem, at de er mod forkølelse. Der står ikke noget om øret.

Og det er muligt de nok skal hjælpe alligevel, men jeg bliver bare så træt af det. Jeg synes min læge er meget frisk til at dele medicin ud.
Jeg var en gang meget snottet, så jeg blev testet for alt muligt allergi. Jeg var så ikke allergisk overfor noget, men min læge ordinerede mig alligevel en næsespray mod høfeber, som skulle hjælpe på snotteriet. Så var det bare sådan, at alle bivirkningerne ved at bruge den spray, var PRÆCIS de samme, som de symptomer jeg havde (f.eks. løbende næse, sarte slimhinder, hovedpine osv) ud over, at sprayen OGSÅ gav mig blodnæse!! Så hvad opnåede jeg?? Ikke en dyt, ud over blodnæse og irritation over at skulle fylde mig med medicin jeg ikke havde brug for og som ikke hjalp. Gæt selv, hvor længe jeg brugte den spray…

Og så var der dengang jeg var træt af at veje 10 kg for meget, og min læge gav mig de der letigen piller, som man nu ikke må give længere, fordi de er skyld i blodpropper og ting. Det var fuldstændig som at være på speed (formoder jeg) og jeg sov stort set ikke i en uge. Dem tog jeg i 3-4 uger, så kunne jeg ikke holde ud at fylde mig med den slags længere, bare for sølle 10 kg. og jeg blev enig med mig selv (og min læge) om, at det nok var bedre jeg bare lærte at komme overens med mig selv, som jeg er. Det gjorde jeg så, og tabte 8 kg – men det er en anden historie, og de ER på igen pga af graviditet og amning…

Nå, men jeg giver da Klara de dråber, for selv om hun sover fint, ikke har feber og ikke virker plaget, så skal hun da ikke rende rundt med væske på mellemøret. Det kan måske også blive værre, hvis man ikke gør noget nu. Men når vi skal derop igen d. 8.7. til et års undersøgelsen, så håber jeg lægen lige tjekker de ører igen.

Onsdagen med sidste rytmiktime gik rigtig fint. Klara var glad og entusiastisk til rytmik. Jeg håber de kommer til at lave noget lignende når hun engang får en vuggestueplads. Det er lige hende. Hun elsker musik og danser til den mindste rytme. Når vi kører i s-tog, så rykker hun hovedet i takt til bib-lydene når dørene skal lukke 🙂 tekno-tøs!

I morgen kører vi til mine forældre på Fyn. Stoffer skal ud og sejle i weekenden, sammen med min far, mine onkler og fætre, på den årlige Mandetur. Det gælder om at sejle og om at drikke øl, så det kal han jo nok klare. Jeg hygger mig hjemme med min mor (eller – jeg håber på at hygge mig, og ellers vil jeg gå meget tidligt i seng, hvis hun bliver træls…) og Klara. Jeg håber lidt, at mormor vil hygge med Klara, så jeg kan få læst en bog, ordnet mine hærgede fødder, gå en tur på stranden alene og den slags.
Onsdag har jeg fødselsdag og vi skal fejre Sankt Hans, og torsdag kommer vi hjem igen.
Jeg savner jer allerede!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.