Vand til elefanterne.

Jeg blev færdig med Sarah Gruens Vand til elefanterne i går. Jeg startede på den søndag. Så ja, det er en nemt læst bog. Den er godt skrevet, det er ikke noget indviklet sprog og handlingen er, som Agnes ville have sagt det for tiden, “rigtig meget meget god”.

Den handler om Jacob Jankowski, der er barn af polske indvandrere i 1930´ernes USA. Han læser til dyrlæge og skal overtage sin fars praksis. Men desværre omkommer begge hans forældre lige inden hans sidste eksamen, banken overtager huset og Jacob har intet og ingen.

cirkusprinsesser
 

Ved et tilfælde havner han på et cirkustog, og ender med at få arbejde som deres dyrlæge og dyrepasser. Det er et barskt miljø, med fattigdom og nød, men han oplever også venskab og kærlighed.

Jeg vil helst ikke afsløre alt for meget af handlingen, men det er en skøn fortælling og jeg kan sagtens se den som film og glæder mig til næste år, hvor den kommer i biografen. Jeg kan også sagtens se Robert Pattinson i hovedrollen. Jeg tror faktisk, han vil være helt perfekt som sådan en 23 årig dyrlæge/fattig fyr/cirkusmand.

jes 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Vand til elefanterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.