Vind Emma!

Kan du huske, jeg var gået i gang med at læse den nye oversættelse af Emma? Den er rigtig dejlig. Jeg elsker den historie, lige som de andre af Austen, med de uperfekte men elskelige karakterer og alle deres fejltrin i jagten på lykke. Også dengang var det ikke helt lige til med “det gode liv”.

Nu kan to heldige mennesker vinde hver deres eksemplar af bogen, venligst stillet til rådighed af Lindhardt og Ringhof.

Skriv et eller andet i en kommentar herunder. Hvis det handler om Jane Austen, fint. Hvis det handler om Det gode liv, super. Hvis du hedder Emma og bare aldrig har fået læst bogen, endnu bedre! Jeg trækker lod om nogle dage eller måske næste weekend eller LIGE PLUDSELIG når du mindst venter det!

Det er på eget ansvar, under nogle horribelt uigennemskuelige regler og du kan ikke ombytte noget som helst til kontanter.

 

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

45 Kommentarer til Vind Emma!

 1. Charlotte skriver:

  Jeg hedder slet ikke Emma, jeg kender ikke engang nogen der hedder Emma. Men jeg vil da helt vildt gerne læse Emma, som jeg endnu ikke har læst. Og det gode liv, det er da når man vinder bøger, er det ikke?

 2. Sandra skriver:

  Vil virkelig gerne læse Emma, selvom jeg ikke hedder Emma men egentlig bare fordi Jane Austen skriver fantastisk om uperfekte mennesker.

 3. Laila Ohlin skriver:

  Uh uh.. Den mangler jeg at læse! Ælsker Jane Austen..

 4. Emma skriver:

  Jeg hedder Emma og har ikke læst den 🙂 kun set en film engang 🙂

 5. Pauline skriver:

  Har aldrig læst en Austen bog, så det her, må gerne være den første gang.

 6. Anne skriver:

  Den vil jeg gerne vinde. Hvis jeg vinder, må I kalde mig Emma. Allesammen. Selvom jeg er enten firs år for ung eller tredive år for gammel til at hedde Emma, sådan navnetendenshistorisk set.
  Jeg elsker Jane Austen. Og jeg synes jeg er blevet bedre til det der med et gode liv, efter at jeg er kommet på betryggende afstand af de brølende tyvere. Sikkert bare fordi jeg var enormt længe om at blive voksen.
  Se. Nu har jeg skrevet om at hedde Emma, om Jane Austen og om det gode liv. Det er jo hele tre ting!

 7. Kirsten skriver:

  Mine børn har en kusine, der hedder Emma.. Se, DET tæller! Og jeg har altid haft lidt bøvl med det gode liv, så det vil være rart at læse om ligesindede.

 8. Marie-Louise skriver:

  Jeg ville gerne have, at mit barn nummer to hed Emma, men min mand sagde nej. Måske også lidt mærkeligt at kalde sin søn et pigenavn… Men min venindes datter, som blev født et par uger efter drengebarnet, hedder Emma. Så jeg kender en Emma. En sød een. Og jeg elsker Austen men har aldrig læst hende på dansk. Og det gode liv er gode bøger – og især gode bøger på ens eget modersmål. Så jeg drømmer om at vinde. 🙂

 9. ulla skriver:

  Har aldrig læst Jane Austen, kun slugt samtlige tv-dramaer. Måske det her kunne blive den første.
  Det gode liv er, når hele familien er raske!!

 10. Mette Viby skriver:

  Jeg hedder godt nok heller ikke Emma, men jeg elsker bøger og har ikke læst den 🙂

 11. Britt skriver:

  Jeg mangler barselsunderholdning. Er næsten færdig med Kim Leine “Profeterne i Evighedsfjorden”. Og har aldrig fået læst Austen trods flere år på litteraturhistorie, så måske er det nu…?

 12. Helle skriver:

  ej jeg hedder ikke Emma øv men jeg kender en Emma 🙂

  jeg har aldrig læst en af hendes bøger men har set alle de film der er lavet over hendes bøger og jeg er en stor fan af hende og hendes bøger … hun var en skøn person 🙂

  håber jeg er en af de heldige 🙂

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

 13. Kira Glistrup skriver:

  Det gode liv; tid. Til fx at læse Emma. Stolthed og fordom er i min samling på dansk og engelsk og læst mange gange. Kommer desværre tit til at tage “hovedværket” fra en forfatter og så ikke nå længere i forfatterskabet. Hjælp mig videre, Julie *våde øjne*.

 14. Kristina K skriver:

  Jeg gik faktisk og overvejede at kalde min store datter Emma, dengang jeg begyndte at følge med i din dagbog på netdoktor en gang for længe, længe siden.

 15. har veninde med navnet Emma der elsker Jane Austen, så selvfølgelig skal hun have den hvis jeg er den heldige 🙂

  kig også gerne forbi min give away:
  http://krea-kaos.blogspot.dk/2013/02/byperler-evig-glad-give-away.html

 16. Lise Lorenzen skriver:

  Jeg har aldrig vundt en giveaway og derfor skal jeg vinde jeg husker filmen emma og ville gerne læse bogen men har aldrig fået det gjort håber jeg vinder denne fede bog…

 17. Dorte skriver:

  Hvis jeg er den heldige vinder, skal bogen gives videre til min datter, der bliver 16 år i morgen. Så må det vist være på tide at begynde at læse en klassiker 🙂

 18. Uhh, den vil jeg rigtig gerne vinde til min datter på 18, som elsker at læse. Og hun hedder Emma, og det har hun gjort lige siden 1½ time efter, hun blev født – og det er jo alligevel længe. Måske længe nok til at vinde en bog? 🙂
  Kh Lotte

 19. Signe skriver:

  Er lige for tiden i gang med “Fornuft og følelse”. Ville elske at fortsætte med “Emma” 😉

 20. Maria skriver:

  Vil elske at læse den – måske endda låne den til min datter, der hedder Emma, og som mig bekendt aldrig har så meget som åbnet en Austen bog !

 21. Camilla skriver:

  Ih, den ville jeg gerne have fingrene i 🙂 Jeg er helt pjattet med Jane Austen, men har aldrig læst nogle af hendes bøger på dansk – det kunne jeg godt tænke mig at prøve 🙂 Jeg er ved at læse “Lady Susan, The Watsons og Sanditon” – de er ikke helt lette at komme igennem, så ville elske en skøn Jane Austen, som jeg kender 🙂

 22. Lene Balch Olsen skriver:

  Min ældste datter hedder Emma, og hun er lige blevet sygeplejerske og er startet på Hvidovre Hospital, og jeg elsker at se og læse Jane Austen så jeg ville ønske jeg vandt 🙂

 23. Mai Larsen skriver:

  There’s a first time for every thing! Choose me!!

 24. Pia Eriksen skriver:

  Jeg læste en del Jane Austen, da jeg i sin tid gik på handelshøjskolen og læste til korrespondent. Jeg vil elske at dykke ned i det univers igen

 25. Dorte skriver:

  Handler ikke om Austen, heller ikke om det gode liv. Hedder ikke engang Emma. Men har aldrig vundet noget. Aldrig. Noget som helst. Og vil nok egentlig helst vinde i Lotto så jeg kan sige mit karriere-job op og prøve hvordan det er at gå hjemme et stykke tid uden permanent dårlig samvittighed overfor børn og mig selv. Men en bog er også ok…en bog er jo egentlig altid ok….

 26. Christina Ruskjær skriver:

  Jeg elsker Jane austen . jeg læste stolthed og fordomme på få dage og set mange af filmene, også becomming Jane

 27. Cecilie Klitgaard skriver:

  Jeg har altid elsket Mr. Darcy, og skæbnen ville det at jeg endte op med den vildeste Darcy klon af en mand… totalt knude, manglende situationsfornemmelse og romantisk på den virkeligt underspillede måde (dog uden pengene). Jeg elsker hele det Austen ‘tentiske’ univers af misforståelser, klemte følelser og fine manére. Og så er det bare dejligt at vinde en bog, en bog om Emma. Og håber nok på at hvis jeg endnu engang dykkede ned i denne fine historie, så ville billedet af en ikke så heldig Gwyneth P i samme rolle forsvinde.

 28. Lisa skriver:

  Jane Austen er solskin, og om lidt er der forår…hvadenten jeg vinder eller ej:-)) Hedder ikke Emma, er ikke gift med een, der hedder Mr. Darcy og ser i øvrigt alt for meget skodtv på TV3. Gør det mig til en vinder?;-))

 29. Trine skriver:

  Jeg gider slet ikke at skrive noget om at hedde Emma. Eller om det gode liv.
  Jeg vil bare gerne ha bogen. Be om?

 30. Sofie skriver:

  Elsker at læse, men har heller aldrig læst noget af Austen. Det må da være på tide 🙂 hilsen sofie

 31. Pernille Rosenberg skriver:

  Jeg forsøgte engang at læse Stolthed og Fordom som email-bog. Det gik slet ikke. Jeg tror jeg har brug for en rigtig bog, sådan en af papir. Jane Austens univers er jeg i hvert fald vild med.

  Jeg vil meget gerne vinde Emma 🙂

 32. Jeanette Østergaard skriver:

  Jeg kender kun til Austen via filmatiseringerne af hendes bøger. Håber at vinde og få taget fat på at læse hendes bøger.

 33. Løvinden skriver:

  Tror bare virkelig godt jeg kunne bruge et skud Austensk romantik med ridser i glansbilledet. Det vil gøre godt ovenpå en sygdomsfyldt vinter, som har trukket et lettere kaotisk spor efter sig. Med Austen i den ene hånd og rødvin i den anden vil aftenerne inden foråret slår igennem være lyspunkter:-)

 34. Tina skriver:

  Det gode liv det er noget vi alle jagter og få finder/har – det er noget med, at det sker, mens vi lige er ved at lave noget andet, eller også mens vi tænker over fortiden, og bekymre os om fremtiden. Lidt trist at tænke på, at mange af de tanker og overvejelser der er om det gode liv, de allesammen har en meget negativ tilgang. Jeg er åben for en mere positiv tilgang til det gode liv og sætter det gerne i relief til overvejelserne i “Emma”. God uge til Jer derude

 35. Rikke skriver:

  Fire ud af syv piger i min søns 0. klasse hed Emma. Gælder det?

 36. Karina Simonsen skriver:

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg kun én gang har læst Jane Austen – og det var tvangslæsning i engelsk i folkeskolen og blev ikke til fornøjelseslæsning. Så jeg tænker, hun skal have en chance til nu. 🙂

 37. Christine skriver:

  Vil bare gerne vinde en bog 🙂 Sidder fast i historiske romaner af Jan Guillou og Ken Follett (af egen fri vilje..) så mon ikke Jane Austen kunne være en god måde at skifte genre på (for en kort bemærkning altså..) :O))

 38. stine elise skriver:

  Jeg vil bare gerne vinde en bog….

 39. Anja skriver:

  Det er altså lidt pudsigt, for jeg har lige lavet en søgning på netop Jane Austen, idet min yndlingsbog fra hendes hånd, “Stolthed og fordom”, fylder 200 år i år.

  Jeg har læst andre af Austens romaner, men aldrig “Emma”, så jeg håber da, at jeg skulle være så heldig at vinde romanen!

 40. Pernille skriver:

  Den vil jeg helt vildt gerne læse 🙂

 41. marianne skriver:

  den mangler jeg lige til natbordet

 42. Karin Grau skriver:

  Elsker Jane Austen – allermest Stolhed og fordom. HAr aldrig læst Emma, men måske er her en gylden chance

 43. Line skriver:

  Jeg har aldrig læst Austen på andet end originalsproget, men mener, man altid bør læse bøger både på originalsprog og i oversat form. Desværre har vores lokale bibliotek her på bøhlandet kun bøgerne på originalsproget – måske er der ikke nok, der læser oversættelserne? Jeg synes, det er en skandale! De kalder sig et bibliotek, pfff!

  Nå, jeg vil væbne mig med tålmodighed og forhåbninger, selvom jeg er ved at tisse i bukserne i håbet om, Emma skal bo hos mig og være en del af min Goodreads Challenge 2013. Mit mål var sat til 35, men jeg har allerede gnasket 13 i mig – sådan går det, når man har tilbragt den største del af 2013 i vandret position pga. infektioner (og ikke lige er det store TV-menneske). Jeg håber, Emma kommer til at bo i min reol mellem andre dejlige mennesker som Auden, Soya og Poe. Mon ikke de herrer ville passe godt på damen og varte hende op i alle ender og kanter?

  Lander hun her, skal hun aldrig opleve fornedrelsen af æselører, aldrig forblive uåbnet, men tværtimod blive kælet for af en stor litteraturelsker.

 44. Alice M skriver:

  Jeg hedder overhovedet ikke Emma og får ALDRIG et barn der hedder Emma, men derfor gad jeg da godt ha en EMMA-bog… Ja SGU’. 🙂

 45. Henriette skriver:

  Må med skam melde, at jeg ikke har læst nogle af Austens bøger endnu (indsæt rødmende skamfuld smiley).
  Derfor håber jeg virkelig, at jeg vinder, så jeg kan få rettet op på dette hurtigst muligt!! Til gengæld lover jeg at navngive min nye bogreol Emma…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.