Vintage kjoler

Vil bare lige anbefale, at folk som godt kan lide anderledes og flotte kjoler kigger ind i Ny Adelgade 3 (sidegade mellem Grønnegade og Kgs. Nytorv) enten torsdag eller fredag, mellem 12 og 19. Karin og Vintage de Luxe – soon to be Vintage Butterfly (og stoffer er i fuld gang med logo osv.) sælger ud af hele lageret der, nemlig. Så behøver man ikke tage helt ud til Sundbyvester Plads. Så alle jer der kunne lide den gule kjole, jeg viste billede af for nogen uger siden, I kan nu skaffe jer, jeres egen!

Der er kjoler i alle størrelser, selv smocksyede yndigheder til de små piger og også til os normale str. 42'er. Og det bedste af det hele – jeg får lov til at stå der en af eftermiddagene og lege sælger. Ved ikke endnu, hvilken en. Det kommer an på hvad tid jeg har fri de dage og det ved jeg ikke endnu, fordi jeg ikke kan finde ud af at lægge mit skema og ingen på mit nye arbejde er tilsyneladende en haj til regneark, så det kommer til at kræve lidt hovedbrud for mig, at få de 28 timer til at gå op, med hver 3. lørdag og fri hver tirsdag osv. Hader den slags regning.

Klara har endelig fået en tid ved ørelægen, på næste mandag, men jeg tror ikke de vil gøre noget ved hende. Hun har det fint og det løber ikke mere fra ørerne, så måske kan hun helt undvære det der dræn. HÅBE!

Ellers har hun og jeg nydt den sidste fridag sammen i denne omgang, men det har da også været en lang ferie, vi lige redede os dér. I dag har vi været i samtlige Netto'er i nærområdet, for at forsøge at skaffe den der prinsesse My Little Pony, som jo er hele to ting på en gang – pony og prinsesse – og den må hun bare eje! Men nu ser jeg lige i kataloget at årsagen til, at de ikke havde den nogen steder er, at den først er til salg fra torsdag. Typisk. Men så er der da håb endnu.

Kl. 16 skal vi ud og se på de to lejligheder. Jeg er meget spændt og har ikke kunnet sove de sidste 3 nætter, fordi jeg ligger og indretter og maler og køber drivhuse, inde i hovedet. Og planter pelargonier i altankasser, som skal hænge på min datters legehus. Men jeg lover at være rationel. Vi tænker, før vi køber. Skriver fordele og ulemper ned osv, og vi skal jo også lige have solgt den her og hvem ved, om vi overhovedet har råd, nu med ham der kandidaten som er på studiejob og mangler et 4 ugers projekt før han er helt færdig og faktisk ikke har mere su tilbage.

Nå. Må samle mod til dagens største udfordring. At køre toyota ind i midt middelalderby fuld af ensretninger, for at afhente Kandidaten på Carlsen. Og så til Vanløse.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Vintage kjoler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.