Vinterferie i billeder

En vinterferie med mange “førster”.

For første gang lavede jeg selv sushi. Hvem skulle have troet, at der ville gå så mange år før jeg kastede mig ud i det? Når jeg nu snart har investeret hele pensionen i købesushi. Men det var nemt og lækkert og vi gør det igen. Der blev også tilbage, så Klara kunne få et par crabstick ruller dagen efter. De ville også fungere godt som supplement i madkassen, så længe det ikke er rå fisk. Mine børn kan sagtens være kræsne, men sushi spiser de med stor fornøjelse begge to.

Og åh nej. Hader I ikke også bare når det sker? For mig var det her første gang, at en af dem fra MAD MAX flyttede ind på toilettet. Desværre var det ikke Mel Gibson.

Og så sendte min trofaste læser Umulie mig en hårbøjle for første gang. Den er hjemmelavet og vildt pæn.

 

Klara har straks taget den til sig og jeg måtte love hende, at hun må få den når jeg dør. Det kører vi ret meget med for tiden. Hun vil have alle mine ting når jeg dør. Også mine læbepomader og cremer og den slags der vil være ret harskt til den tid. Jeg prøver at forklare hende, at de nok ikke er så lækre om 70 år og at hun til den tid er voksen og kan købe sine egne. Hun vil hellere have mine.

Og så lige et af den der fra Mad Max, der fortærer et æble på farten. Hvad skal man også med øjne, når man har mund??

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Responses to Vinterferie i billeder

 1. Julieumulie skriver:

  Hun serrr dejjjlig ud me hårbøjlen 🙂

 2. M skriver:

  Uuuuhmmm…fiskeroulade:o)

 3. MasSøren skriver:

  Hej Julie. Nu er det jo ikke fordi jeg skal have dig til at skaffe klienter til mig, men der var en anden Julie der skrev i kommentarerne da du skrev dette indlæg:
  http://julies.smartlog.dk/en-anbefaling-post201631
  Og jeg tænkte om jeg ikke kunne få hendes kontaktinfo da jeg er i Århus i morgen, fredag, og har et par tider til overs.
  Kh., Søren

 4. Kamma og Ko skriver:

  Vi kører også meget i den dér “Må jeg få den når du dør, mor”. Og standardsvaret er “Joo, men det varer da forhåbentlig rigtig mange år…” Ja, hvad siger man lige. Men det er vel bare er en naturlig del at de kære små finder ud af at vi ikke lever evigt.

 5. Irene skriver:

  Lækre billeder – sagde jo det var nemt :o)
  Kommer der ikke billeder af omrokeringen?

 6. julie skriver:

  Hej Søren. Jeg har dem ikke, men vi må da håbe hun læser dette og sender dig en mail. Hun lød som om hun kunne trænge til det.

 7. MasSøren skriver:

  Så holder jeg øje med mail.

 8. Jette skriver:

  Dejlige billeder 🙂
  Nu glæder jeg mig endnu mere til næste weekend, hvor min husbond og jeg om lørdagen parkerer sønnen hos mormor og morfar, hvorefter vi skal på sushi-kursus.

 9. Lisbeth skriver:

  Det ser ud til, at I nyder ferien.. Dejlige billeder. Sushien ser bare rigtigt lækker ud..

 10. Julie skriver:

  De ligger på mit kamera, Suzy. Og dér ligger de godt.

 11. Suzy skriver:

  Hva bliver der af omflytningsbillederne? 🙂

 12. Kirsten skriver:

  Aah, tror vi nupper en omgang sushi på madplanen. Jeg har en gang fået købt, og det ku jeg ikke li. Vi Sad i en 35 gr. varm gård på Frederiksberg. Til gengæld har jeg lavet selv mange gange og også her, på trods af en ellers kræsen unge, bliver det grovædt.
  Tillykke med Agnes, og at du har to smukke, dejlige børn!

 13. Suzy skriver:

  Tssss.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.