Wallstickers fra Illux.dk

Inden vi tog på ferie, fik jeg nogle wallstickers fra Illux.dk som jeg lovede at teste og skrive om. Desværre tog det lang tid for mig at vælge, og så tog det lang tid for mig at finde ud af, hvor jeg ville have dem og så gik jeg flere dage og tænkte over det, og så fik jeg ferie… Jeg sværger, den her sommervarme sætter mig i den grad ned i gear. Jeg tager tingene meeeeget stille og roligt for tiden.

Til gengæld synes jeg resultatet er blevet rigtig godt!

20130730-125647.jpg

Jeg endte med at vælge noget til Agnes “værelse” dvs. hendes del af køjesengen. Hun trængte til noget nyt, og noget der bare er hendes og som ikke er pattet. Hun var vist færdig med de Peter Pedal wallstickers der hang der før… Hun er en meget kreativ pige, og tegner hele dagen, hver dag, så da jeg fandt de her rammer var det oplagt. Så kan hun selv putte indhold i. Og vi har talt om, at man ikke må tegne direkte på væggen, så hun bruger papir og tegnestifter.

20130730-125703.jpg

20130730-125710.jpg

De her wallstickers fra Illux.dk var meget nemme at sætte op, nemmere end andre wallstickers jeg har rundt omkring i huset. Der fulgte en udførlig vejledning med, og de var nemme at få skrabet fast på den del af papiret som de skulle blive på, mens jeg satte dem op. Jeg fik slet ingen hidsige hysteri anfald.

Der var virkelig mange sjove og fine at vælge i mellem, men jeg er glad for rammerne her. De er enkle og lever op til mine forventninger. Jeg overvejede også at bruge dem i stuen, hvor jeg har en væg med prints og illustrationer, men jeg glæder mig virkelig til at se, hvad Agnes fylder dem ud med.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv, Sponsoreret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.