Ønskeliste

Nu er der jo under 2 mdr. til min fødselsdag, så jeg må hellere komme i gang med en ønskeliste. Hvilket vil sige, at dette med stor sandsynlighed er et indlæg der vil blive opdateret en del gange.

Smykker (diamonds are a girls best friend) – en tidløs gave og altid populært. Især dem fra Carré Copenhagen. De er smukke, elegante og enkle, samtidig med de er meget feminine og lidt eventyrlige. De virker så ÆGTE på en måde og ligner ofte noget man kunne have arvet. Jeg ønsker mig især en halskæde eller øreringe. Som f.eks. de her i krystaller:

øreringe

Et andet ønske, er denne ny-klassiker fra Georg Jensen :

brochen    ringen

– og ringen der passer til.

Sko? Er det noget man kan ønske sig i gave? Måske, hvis man tager med ud og prøver dem på, eller evt bare får et gavekort. Og mit næste par skal være fra pura lopez Desværre har de en fuldt ud crappy og ubrugelig hjemmeside, så jeg kan ikke engang finde et billede af dem det skal være. Hvordan kan man, som designer, have en hjemmeside uden billeder af sine kollektioner på??? Folk er simpelthen for uduelige langsomme.

Og så ønsker jeg mig jo stadig denne

 Tasken

… in your dreams Julie…

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Ønskeliste

  1. kirsten skriver:

    Hej Julie.. 23.58.. tænkte nok, at du have brugt din aften på at finde de næste must have! Jeg er altså også sikker på, at jeg har set en lignede taske hos Neye til 299,- Var det ikke noget? 🙂 Kh Kirsten

  2. Pernille skriver:

    Hej Julie… Altså : Hvad blev der af troldekuglerne? Er de helt droppet igen? Mange hilsner Pernille (Der opdaterer Jonathans ønskeliste.. snøft: min lille søn bliver to år lige om lidt!)

  3. Liza skriver:

    Mode !! Jeg har altid gerne ville være smart og moderne, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af det !! Jeg kan ikke finde ud af at læse dameblade og når jeg har, kan jeg ikke huske hvad jeg har læst og hvorfor :-(( Snøft snøft…. Jeg lærer det vist aldrig – hulk :-(( Det er en så integreret del af mig, at spare, så jeg gør det konstant og hele tiden ! Jeg er enormt dårlig til at punge ud når det er mig selv det gælder – men andre skal endelig ikke mangle noget ;-)) Åh suk… Nu har Henrik givet mig lov til at bruge resten af børnepengene på mig selv (ungerne har fået 1000 hver på deres konto, normalt får de det hele), men kan jeg finde ud af det ?? Jeg skulle bruge 1000 kr. på frisør ca og jeg skal have jakke og sko og også gerne noget tøj ! Men nu mangler Nikolaj sko, de skal begge have sandaler og Casper mangler en overgangsjakke… Hmm… Tror DU, at jeg får brugt penge på mig selv ?? knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.